CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Nokia 7.3 - Кейсове за Телефони

Телефонът Nokia 7.2, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него.

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да защитя своя Nokia 7.3?

Искате аксесоар за телефон, който да го защити? Нашият магазин предлага огромно разнообразие от аксесоари за телефони и таблети и едни от тях са нашите висококачествени калъфи. Запасили сме се с калъфи с най-различни дизайни, така че да има нещо за всеки. Независимо от кой точно изберете, всеки обещава да направи всичко възможно да предпази смартфона от механични наранявания. Закупете калъф от нашата колекция и не само ще си осигурите ефективна защита за устройството, но и ще си дадете спокойствието в ежедневието, че смартфонът Ви няма да бъде надраскан или по-сериозно наранен.

Нужен ли ми е калъф за смартфон?

Да! Нашият екип силно окуражава всеки притежател на смартфон да закупи калъф. Защо? Защото без него смартфонът остава изключително уязвим и може много по-лесно да бъде наранен. Калъфът не само ще защити външния вид на устройството, но и ефективно ще защити ценните вътрешни компоненти. Той постига това като поеме шока от удара в случай, че го изпуснете на земята. Така дори след тежък удар, смартфонът ще продължи да работи по стандарта си. Също така като калъфът успешно предпази вида на смартфона, Вие ще можете да се радвате на великолепния му дизайн за по-дълго време и дори ще можете да го препродадете на по-висока цена в бъдеще.

Nokia 7.3 – спецификации на модела

Nokia 7.3 5G е с размери 165,8 x 76,3 x 8,2 mm, и разполага с 6,3-инчов FHD + екран с честота на опресняване от 90 Hz. Заедно с това идва избора между външно и вътрешно съхранение. Той ще се предлага във варианти 4GB / 6GB / 8GB RAM и 64 GB/128 GB RAM. Nokia 7.3 опакова система за снимане с четири камери с оптика ZEISS: 48 MP основен обектив, 12 MP сензор с ултраширок обектив, 2 MP сензор за дълбочина и 2 MP сензор с макро обектив. Спрямо процесор, устройството е оборудвано с Snapdragon 690.