CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Кейсове за Nokia C20

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Nokia C2 е страхотен нов модел телефон, който разполага с добри функции и спецификации. Този телефон е подходящ за ежедневна употреба и се отличава с 6,52 инчовия си дисплей.

Всичко това е прекрасно, но какво би се случило, ако си закупите Nokia C20 и не положите нужните грижи за него, така че да бъде използваем дълго време?

Защо да защитите своя Nokia C20

В днешното забързано ежедневие използваме смартфоните си почти непрекъснато. Това е така, защото те са основен източник на информация. Играят ролята на развлечение, когато ни е скучно или искаме да си починем, и доста често са свързани с работни ангажименти и бърза връзка с всякакви хора по целия свят. Тази разнообразна приложимост на мобилните устройства ги прави като “залепени” за нашите ръце и ги излага на рискови ситуации, които застрашават цялостния им вид и функционалност.

Нека да ви помолим да си припомните колко пъти сте били на косъм да повредите своя Nokia C20. Тъй като телефоните са крехки устройства, е много възможно да ги счупите, изпуснете, ударите неволно или да ги надраскате с остър предмет. Ние от etuo знаем, че нито една от тези ситуации не е приятна, а разходите за ремонта на смартфона често се доближават до неговата покупна цена, което със сигурност не би било рентабилно и би довело до излишни, непланирани парични плащания. За да избегнете това, можете да защитите своя Nokia C20, като се сдобиете с предпазен калъф, който да предотврати повреди и счупвания. Калъфите са прекрасен аксесоар и изглеждат страхотно. Освен това защитават вашия Nokia C20 и от прахови частици, и от перманентни замърсявания.

Друга причина, заради която да се грижите за смартфона си е, че ако неглижирате грижата за устройството, то губи много своята себестойност. Това означава, че ако решите да препродадете артикула, той няма да бъде оценен високо и няма да ви донесе почти никаква възвръщаемост.

Какви калъфи за Нокиа Ц20 ще намерите в раздела

Etuo.bg е онлайн магазинът, който ви предлага огромно разнообразие от калъфи и аксесоари за вашия телефон или таблет.

В раздела за Nokia C20 ще откриете различни модели калъфи, с които да накарате своя смартфон да бъде уникален и неповторим. Ще намерите следните видове кейсове:

  • - пластмасови калъфи;
  • - силиконови гърбове;
  • - “флип” калъфи;
  • - тип “книга”;
  • - защитни кейсове и други.

Можете да изберете вашия любим калъф за Nokia C20 и да се радвате на здрав и защитен телефон дълго време. Всички артикули на etuo са изработени от качествени материали и са създадени да бъдат истинско украшение за вашето мобилно устройство. Онлайн магазинът ни ви предлага множество различни дизайни и модели за всеки вкус: по-елегантни, по-семпли, цветни, с цитати и модерни принтове и още много. Etuo ви дава и невероятната възможност да си направите персонализиран калъф за своя Nokia C20. Развихрете въображението си и създайте уникален аксесоар по поръчка за своя смартфон!

Как да изберете подходящ кейс според вашите нужди

Намирането на перфектния калъф за Nokia C20 изобщо не е лесна задача. Подходящият за вас предпазител се определя по няколко критерии, тъй като за всеки човек изборът е индивидуален.

Ето и част от тях:

  • - Какъв тип калъф си представяте, че ще бъде удобен за вас? На пазара се предлагат всякакви модели кейсове, които са коренно различни едни от други. За да изберете най-подходящия за вас, трябва да се замислите за това дали даден предпазител ще ви бъде удобен за използване, дали няма да бъде твърде обемен, твърде тъничък, или пък прекалено труден за поставяне. Важно е да приляга добре на ръката ви и да бъде достатъчно компактен, за да не се чудите къде да приберете своя Nokia C20 всеки път, когато излизате навън.
  • - Нуждаете ли се от допълнителна защита за вашия Nokia C20? Ако вие сте по-разсеян или често изпускате и удряте своя телефон, то тогава ще ви е нужна по-добра и сигурна защита, с която да предпазите максимално мобилното си устройство. Най-препоръчителните варианти в такива случаи са модели, които покриват абсолютно целия корпус на смартфона, както и екрана му, когато не го използвате (“флип” калъфи или тип “книга”). Можете да се насочите също и към удароустойчиви кейсове.
  • - Какъв е вашият вкус и стил и какво ви допада най-много? Един от най-важните критерии за избирането на подходящ предпазител е това дали дизайнът му ви харесва. Всеки има индивидуален почерк и различни виждания, което означава, че трябва да помислите какви модели ви допадат най-много (с декорации, силиконови, дървени, изчистени и семпли и т.н.).

Защо да закупите онлайн от etuo.bg

Etuo е сертифициран онлайн магазин, който ви предлага най-доброто от света на мобилните аксесоари и то на ниски и достъпни цени. Ние осигуряваме високо ниво на обслужване и се стараем да подобряваме услугите си ежедневно. Доставяме на територията на цялата страна и даваме възможност за безплатна доставка за поръчки над 50 лева. Вземете своя мечтан кейс още сега! Екипът ни приема и поръчки за фирмени изработки на аксесоари за големи брандове и предприятия!