+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Кейсове за Nokia G10

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Nokia G10 е прекрасен нов модел телефон, който може да заплени всеки с 6.5 инчовия си дисплей, както и с автентично изглеждащата си камера. Продуктът е с модернистичен вид и е перфектен вариант за всеки, който иска да го използва за развлечение, снимки и ежедневни задачи, свързани с мобилното устройство.

Как да изберете калъф за Nokia G10

За да запазите своя Nokia G10 в първоначалния му вид обаче, трябва да му осигурите достатъчна защита, която да го предпазва от изпускания, удари и надрасквания. Един от начините това да се случи е, като се сдобиете с подходящ предпазен калъф за смартфона си. Предпазителят за вашия Nokia G10 ще го защитава ежедневно, а освен това ще го направи още по-красив и уникален. Всичко това е страхотно, но как да изберете най-подходящия за вас кейс, който да отговаря на изискванията и вкуса ви?

Ние от etuo.bg сме ви подготвили няколко начина, по които можете лесно да се ориентирате:

  • - Едно от задължителните изисквания е да помислите кой модел калъф би предпазвал вашия Нокиа Г10 по най-добрия начин. В нашия онлайн магазин можете да откриете голямо разнообразие от надеждни кейсове, които изглеждат страхотно и ще защитят телефона ви без проблем. Някои от вариантите, на които ще попаднете в сайта ни, са: силиконови и пластмасови гърбове, тип “книга”, флип калъфи, универсални и други;
  • - Трябва да изберете предпазител, който да ви “хване окото” и да ви харесва визуално, освен че трябва да бъде практичен. Все пак ще гледате новата си придобивка всеки ден, защото ще бъде върху вашия Nokia G10;
  • - Подсигурете се, че материалите, от които е направен кейсът, са качествени и той наистина ще ви бъде от полза. Никой не иска разпаднал се калъф и счупен телефон, нали?

Защо силиконовите калъфи са толкова търсени

Изобилието от различни модели калъфи и всякакви вариации, свързани с материалите и дизайните, с които са направени те, е много голямо на днешния пазар. Съществува един вид, който винаги заема челни позиции в търсенето и предлагането. Това е именно силиконовият кейс. Силиконовите предпазители са и най-разпространените на пазара, тъй като са изключително разнообразни и са пригодени за всякакви вкусове и предпочитания на клиентите.

Този тип кейсове имат своите предимства пред останалите видове калъфи, а от etuo ще ви споделим за някои от тях в следващите редове:

  • - Удобство и ергономичност – силиконовите предпазители са много предпочитани, тъй като осигуряват комфортно и улеснено използване на вашия Nokia G10. Те предотвратяват нежелано хлъзгане на телефона по гладки повърхности и спомагат за по-удобно захващане на мобилното устройство, когато го използвате. Не на последно място – силиконът е приятен на допир и не дразни кожата на ръцете ви;
  • - Лесни за поставяне – този тип калъфи са изключително лесни за поставяне върху вашия Nokia G10. Те не са чупливи и могат да бъдат сложени и премахнати, когато пожелаете, без да имате нужда от оторизирана помощ. Никога няма да сбъркате с тези кейсове, тъй като не са нужни уреди за създаване на вакуум между предпазителя и тялото на смартфона, което със сигурност не е практично, ако имате няколко вида калъфи и искате да ги сменяте често.
  • - Разнообразие от дизайни – силиконовите кейсове са най-разпространеният и най-разнообразният вид предпазители за Nokia G10. Те могат да бъдат във всякакви форми, с всякакъв обем, с уникални щампи на красиви картини, на вдъхновяващи цитати, на сладки и по-детски картинки и много други. Някои от най-известните модни брандове, като Moschino например, предлагат собствени линии калъфи за смартфони, които имат странни форми и наподобяват големи червени устни, зайчета, сладоледи, мечета и други.
  • - Осигуряват много добра защита – силиконът е мек материал, който успешно ще предпази вашия Nokia G10 от надраскване, прах или удари. Друго основно предимство на гумените гърбове е, че омекотяват значително ударите при падане на телефона от високо.

Какви са предимствата на кейсовете тип “тефтер”

Както вече уточнихме, видовете предпазители за мобилни устройства са многобройни и многообразни, а от etuo ще ви запознаем с един от най-търсените модели след силиконовите, а именно кейсовете тип “тефтер”. Тези аксесоари винаги са хит, тъй като имат доста предимства. Те могат да бъдат с различни цветни дизайни или в по-семпъл, едноцветен вид. Тези кейсове са доста специфични и ще покрият вашия Nokia G10 от всичките му страни, тъй като имат формата на тефтер и се затварят с вградено магнитче. Това естествено означава, че осигуряват доста по-добра защита на устройството отколкото гърбовете за смартфони. “Тефтерите” могат да служат и за съхранение на карти, визитки, книжни банкноти, тъй като имат разделения от вътрешната им страна. Това осигурява удобство на притежателя и няма да му се налага да носи цяло портмоне със себе си.

Защо да ни се доверите

Etuo.bg е онлайн магазин, който предлага качествени аксесоари за телефони и таблети и то на достъпни цени. Ние държим на отличното обслужване и се стараем да подобряваме услугите си ежедневно! Доставяме бързо и лесно на територията на цялата страна! Изберете etuo, защото сте важни за нас! Очакваме вашите поръчки!