CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Кейсове за Nokia G20

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Nokia G20 е невероятен модел телефон с изключително мощна батерия и с пространствен звук, който допринася за това да снимате видеоклипове на високо ниво. Той е среден клас телефон и би ви свършил чудесна работа в ежедневието.

За да запазите своя Nokia G20 непокътнат, е нужно да положите специални грижи за това. Знаете, че ежедневно ни се налага да използваме телефоните си по стотици пъти. Няма значение дали ще вземете своя Nokia G20, за да проведете важен разговор, за да разпуснете след изморителна работна среща, за да заснемете момент с любим човек, или да прочетете някаква информация от интернет. При всяко изваждане на смартфона от чантата ви има реална потенциална опасност от това да го изпуснете на земята и той да се повреди трайно, което ще го направи напълно неизползваем.

Защо вашият телефон Nokia G20 се нуждае от защита

Представете си и следната ситуация: отивате на разходка с кучето си, но решавате, че вашият Nokia G20 ви пречи и го прибирате в раницата си. Това е страхотно, но случайно при смартфона са попаднали и острите ви ключове, които несъмнено ще надраскат корпуса и дисплея на мобилното устройство, ако то е без предпазители.

Ние от etuo знаем, че тези “инциденти” се случват на клиентите ни непрекъснато и затова се чувстваме длъжни да ви посъветваме да се сдобиете с калъф за вашия Nokia G20 час по-скоро. Това решение със сигурност би ви спестило много главоболия, а и непредвидени разходи. Повярвайте ни – доста по-рентабилно и рационално е да инвестирате в хубав, надежден и качествен калъф, който да защитава вашия Nokia G20 от всякакви механични удари, изпускания, надрасквания, прах и какво ли още не. На никого не би му било приятно да плати ремонта на чисто новия си смартфон, защото го е оставил незащитен, нали?

Друг важен елемент е, че ако оставите смартфона си без предпазители, то той най-вероятно ще загуби продажната си стойност и няма да можете да получите никаква възвръщаемост, ако решите да го продадете впоследствие.

Какви видове калъфи за него ще откриете в раздела

Калъфите за смартфони и таблети, които предлагаме в etuo.bg, са изключително разнообразни. В сайта ни ще откриете широк асортимент от стоки и аксесоари за Nokia G20, които ще направят мобилното ви устройство по-красиво и по-защитено. Всичко, от което имате нужда, за да запазите своя Нокиа Г20, бихте могли да разгледате и да закупите в etuo и то на достъпни цени за българския пазар.

В раздела за Nokia G20 ще попаднете на следните артикули за предпазване на корпуса на мобилното устройство:

  • - силиконови калъфи;
  • - пластмасови гърбове;
  • - “флип” калъфи с магнитно закопчаване;
  • - кейсове тип “книга”;
  • - във всякакви цветове;
  • - универсални, прозрачни калъфи;
  • - с декорации и други.

В онлайн магазина ни можете да се възползвате от уникалната възможност да създадете калъф изцяло по ваш избор и вкус. Можете да изберете да сложите любима снимка, цитат или пейзаж върху персонализирания си кейс и така да му се радвате още повече всеки ден.

Какво по-хубаво от това да направите подарък за ваш приятел и да го зарадвате с направен от вас калъф за неговия Nokia G20. Сложете снимка заедно с него или любимо място, което свързвате с приятелството си. Няма значение какво ще изберете стига да е специално, а екипът на etuo ще се погрижи всичко да бъде идеално!

Какви са предимствата на пластмасовите кейсове

Пластмасовите кейсове се нареждат веднага след най-търсените на пазара – силиконовите такива. Гърбовете от пластмаса имат доста предимства и точно затова са толкова харесвани от потребителите. Те са супер надеждни, когато става въпрос за предпазване на вашия телефон от външни влияния, като: силни механични удари, изпускания на смартфона от високо, надрасквания с остри предмети, пуквания на гърба или крайчетата на мобилното устройство заради инцидентни удари и други. Пластмасовите калъфи са много стабилни благодарение на материала, от който са направени и прилепват здраво за гърба на телефона ви. Те на практика му осигуряват втори слой защита върху задната му част. За разлика от силиконовите кейсове, тези от пластмаса не се огъват. Това им помага да се усещат още по-естествено в ръката на потребителя и не добавят голям допълнителен обем на мобилното устройство, което го прави компактно и удобно за използване.

Освен практичните им функции пластмасовите гръбчета се предлагат в най-различни дизайни и с разнообразни щампи. Те са лесни за щамповане и можете да намерите калъф за вашия Nokia G20 на всякаква тематика и за всеки вкус.

Защо да закупите онлайн от etuo.bg

Etuo.bg е онлайн магазинът, в който ще намерите всичко нужно, за да предпазите своя телефон или таблет. Направете телефона си още по-уникален и добре изглеждащ, като се снабдите с някой от качествените калъфи на etuo. Ние ви предлагаме безплатна доставка за поръчки над 50 лева и като допълнение – доставяме на територията на цялата страна.

Екипът ни държи на отличното обслужване и се стараем да радваме своите клиенти всеки ден. Изберете нашия онлайн магазин, защото при нас всичко е лесно, бързо и коректно!