CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Nokia G50 - Кейсове за Телефони

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Смарт устройства, като телефоните Нокиа г50, са поредното неоспоримо доказателство, че светът на технологиите е доста щедър към нас, защото винаги има с какво още да ни изненада. Когато вземем в ръцете си подобно устройство, започваме да го разглеждаме с голямо любопитство, за да разберем с какви функции разполага и какво можем да очакваме от него по отношение на производителността.

След като сме направили първоначалната инвестиция, покупката на Nokia G50, идва ред и на допълнителните вложения, които са също толкова важни, колкото и поръчката на смартфон. Става дума за защитните аксесоари, които ще се грижат за това апаратът да остане в запазен вид за дълго време, в някои случаи дори и за години. В този раздел ви ги предлагаме с изумително красив дизайн и създадени специално за Nokia G50. Разгледайте каталога и направете своя избор още сега.

Какво трябва да е поведението ни като собственици на телефон Nokia G50

На който и да е модел и марка смартфон да сме собственици, нашето отношение към него трябва да е винаги отговорно. Това е единственото правилно решение, което ще ни помогне да запазим техническото състояние на апарата, но същевременно и неговата висока естетика – тя е точно такава в началото (когато устройството е чисто ново), може да бъде съхранена и в самия край на употребата на вашата Nokia G50. Ето и някои съвети от екипа на етуо за правилна употреба на мобилния апарат: 1. Винаги бъдете внимателни да не изпуснете телефона на земята Именно подобни “инциденти” са основната причина да го повредим и то доста сериозно в някои случаи. Дори и да сме поставили върху своята Nokia G50 най-качествения протектор, ако ние самите не сме отговорни към стопанисването на техниката, всичко останало губи своето значение. 2. Използвайте защитни гръбчета и стъкло за екран И двата предпазни аксесоара са решаващи за това какъв ще е видът на смартфона Nokia G50 след седмици, месеци и дори години. За да е той перфектен, не пропускайте да си осигурите кейс с добро качество, естествено от etuo.bg. 3. Не оставяйте телефона на пряка слънчева светлина и го пазете от влага Горещините през лятото могат да нагреят техниката, а това да доведе до нейното амортизиране. Същото би могло да се каже и за контакта й с вода или друг вид течности, които са се озовали върху нея. Бъдете нащрек и се опитайте да предотвратите тези две “събития”. 4. Почиствайте редовно вашата Nokia G50 Красивият вид на мобилния апарат е свързан и с поддържането на висока хигиена от наша страна. Буквално са нужни секунди, за да отстраним замърсяванията от екрана и корпуса на устройството, което е непрекъснато в контакт с външната среда. Дори и да го използваме винаги с кейс, отново е налице необходимостта от внимателно почистване.

Стига да имаме желание можем да съхраним добрия вид на телефона Nokia G50 за много дълъг период. Изисква се просто да сме внимателни по време на неговата употреба, както и да не забравяме да го използваме с предпазни аксесоари, каквито са стъклата за екран и гръбчетата.

Защо да го използваме с предпазен калъф

Изобщо не се учудвайте, че кейсовете за смартфони са станали толкова популярни през годините – техните преимущества се състоят не само в безспорните им защитни качества, но и в способността им да подчертаят оригиналната визия на устройството по модерен, стилен и креативен начин. В раздела ще видите модели за Nokia G50, които обезателно трябва да разгледате, а защо не и да купите? Ето какво ще спечелите:

  • - здраво устройство за по-дълго време – всеки тръгва с намерението да използва новия си смартфон поне две години, но поради различни обстоятелства това често не се случва точно така. Ако обаче използвате хубав калъф за Nokia G50, шансът да постигнете целта си е значителен;
  • - визия, която можете да променяте всеки ден – никой не обича еднообразието особено когато става дума за естетиката на мобилното устройство. За да ви провокира тя всекидневно, се “заредете” с няколко модела гръбчета, които да сменяте, колкото често искате;
  • - стабилен захват и минимален риск от изпускане на телефона – няма никакво съмнение, че хлъзгавият корпус е водеща предпоставка за падането на устройството на земята, защото сцеплението между него и ръката не е на ниво. Променете това с избора на кейс от etuo и разрешете проблема, свързан с несигурния захват.

Заслужава си да се инвестира в луксозни придобивки, каквито са кейсовете за Nokia G50 в etuo.bg. На вашето внимание сме представили изумителни модели, които е почти сигурни, че ще ви допаднат в трите най-важни направления – дизайн, качество и цена.

Кои видове гръбчета се определят като най-надеждни

Това е съществен въпрос, който се дискутира разгорещено между потребителите – материалите, от които гръбчето за Nokia G50 е изработено, са определящи за неговото качеството. Дизайнерските особености на продукта са също ключов елемент, като тук е добре да споменем като най-благонадеждни моделите тип “тефтер” и бронираните протектори. При едните имаме двойна защита, а при другите – висока удароустойчивост. На което и решение да заложите, ще останете изключително доволни!