CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Nubia - Кейсове за Телефони

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Китайската компания RedMagic е известна по цял свят с изработката на техника, с основен фокус върху таблети и телефони. Успехите им през годините ги правят един от най-добрите брандове за производство на мобилни устройства. Технологичният напредък ги кара да произвеждат все по-нови апарати.

Телефоните са задължителни за ежедневието ни. Чрез тях днес могат да се плащат сметки, да се работи, да служат за забавление или за гледане филми и сериали. Това тяхно непрекъснато използване води до необходимостта от предпазването им, тъй като все повече моделите започват да изтъняват. Те стават податливи на нараняване. За щастие на клиентската аудитория, от etuo.bg сме се погрижили за техните нужди. Стремежът ни към удовлетворяване на купувачите ни кара да произвеждаме калъфи за всички модели телефони, включително и за телефоните на RedMagic.

Информация за устройствата на RedMagic

Компанията е една от новите на пазара. Отскоро започна да се споменава тяхното име, засега само с добро. Мобилните им смартфони се отличават със завидна здравина заради висококачествения материал, от който са изработени. Това е причина и за по-високото тегло.

Дисплеите на повечето телефони на RedMagic обикновено са над 6 и половина инча, а резолюцията е отлична. Един от минусите на бранда е, че все още разчитат на Android 10, а това може да се каже, че вече е сравнително стара операционна система. За сметка на това, процесорите често са с осем ядра.

Моделите на RedMagic са създадени да са отлични при заснемане на кадри. Камерата често е перфектна за хората и може да снима клипове с около 30 кадъра в секунда. Също така, компанията все още не се е отказала от използването на 3.5мм жак за слушалки, което се приема радушно.

Като друга силна страна на RedMagic може да се определи силната батерия, която прави използването му през целия ден напълно възможно. Дори да се окажете без батерия, няма да имате проблем, защото според тестове телефонът се зарежда до 100% за не повече от 40 минути.

Характеристики на калъфите за RedMagic телефоните

Важно за протекторите е да не позволяват счупвания и да осигуряват безопасното боравене с мобилните устройства. Те трябва да са удароустойчиви и удобни за почистване. Ние от etuo.bg ви предлагаме широк спектър от калъфи за продукти на RedMagic, които се разделят на две основни групи:

  • - Тип тефтер – този вид осигурява постоянната защита не само на предната, но и на задната част на вашия телефон. Калъфите се състоят от капак, който предпазва дисплея и който се затваря с магнит, както и от силиконов гръб. Текстурата на създаване е приятна на допир и не се приплъзва по дланта ви;
  • - Обикновени калъфи – добре познатите ни гръбчета са известни със своята еластичност и дизайн. Тези калъфи осигуряват защита на телефона ви срещу механични или козметични повреди и предпазват от счупване, надраскване или замърсяване. Имат свойството да запазват естествената си форма.

Всички наши протектори, включително и тези, предназначени за апарати на RedMagic, са съобразени със своя модел. Това означава, че са направени прорези на най-важните места. Това се случва, за да можете да имате достъп до всички важни бутони, които са разположени отстрани на дисплея, като увеличаване и намаляване на звук, аудио жак или бутон за включване.

Други специфики на предпазителите за RedMagic

Почистването на всеки калъф се извършва чрез използване на микрофибърна кърпа или мокра такава. За тази цел трябва да махнете протектора от вашия телефон на RedMagic и да почистите внимателно областта, в която се е натрупала прах. От гледна точка на цветовете, при нас в etuo.bg ще срещнете много различни калъфи в цветово отношение. В зависимост от тях различаваме две важни секции:

  • - Едноцветни протектори – изглеждат изчистени и са подходящи за сферите на бизнеса. Неутралният цвят на калъфа прави телефона семпъл, но и елегантен;
  • - Многоцветни калъфи – те предлагат множество преливащи нюанси, различни снимки или надписи. Изглеждат модерно и придават блясък на устройството ви.

Ако не сте удовлетворени от наличния избор на калъфи в нашия каталог, разполагате с шанс да изградите свой дизайн. За тази цел е нужно да изберете подходящ материал на изработка, както и да определите каква снимка или надпис ще поставите. Можете да направите хибрид от текст и изображение. Всичко зависи от вас.

Именно за да покажете собствената си представа за дизайн, започнахме да предлагаме тази опция. Много клиенти я избират, тъй като искат да са майстори на собствения си предпазен кейс и да демонстрират креативност. Това ги удовлетворява, а това за нас е от изключително значение.

Причини да ни изберете

Доставката на всеки аксесоар за телефон, закупен от нашия онлайн магазин, се осъществява за не повече от 3 работни дни. Смятаме, че сме изградили добра репутация сред купувачите с качествена изработка на продукти, които да предпазват апаратите им.

Уважаваме клиентите си и се стремим да осигурим обратна връзка с всеки един от тях. Също така, предоставяме възможност на всеки да върне или замени стока, която не се е харесала на клиентите. Това може да се осъществи, когато има повреда или не сте получили калъфа за RedMagic, който сте поръчали.