CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за OnePlus

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Широка гама от калъфи за OnePlus смартфони

Като разглеждате сайта ни със сигурност ще намерите нещо, което да Ви допадне, дали то ще бъде скрийн протектор или калъф. Ние сме се запасили с огромно количество и разнообразие на аксесоари за смартфони и таблети, включително и за модели на OnePlus смартфони. Калъфите, които Ви предлагаме са специялно изработени, така че да прилягат идеално по модела и обещават ефективната защита на неговите деликатни компоненти. Също така разполагаме с най-различни висококачествени материали и дизайни. Примерно имаме и силиконови и бронирани калъфи, които осигуряват различни нива на защита. Ако не си изберете дизайн, който ние вече сме подбрали, Вие можете да проектирате свой дизайн като качите снимка по вкуса Ви.

Предимставата от използването на калъф за OnePlus смартфон

С покачването на цените на смартфоните, потребителите са в търсене на начини как да запазят стойността му за възможно най-дълго време. С инвестирането на калъф за Вашия смартфон дългият му живот със сигурност е гарантиран. Една от основните цели на калъфа е осигурява ефективна защита на деликатни вътреяни компоненти на смартфона и външния му вид. Той обещава при случайни изпускания и падания да поеме шока от удара, така че смартфона да остане изряден. В случай, че искате да препродадете смартфона си, калъфът ще Ви осигури спокойствието, че той ще бъде запазен с цел да получите възможно повече от неговата стойност. Също така с безбройните дизайни на пазара с лекота може да израсите модния си вкус с уникален калъф, който всеки ще знае, че Вие сте тези, които го притежавате. Но калъфът не е така ефективен при предпазването на дисплея и ние силно препоръчваме закупуване с калъфа и качествен екранен протектор.

Описание на марката OnePlus

Марката OnePlus произвежда смартфони от края на 2013 г. и е със седалище в Шенжен, Китай. Компанията е известна с много отличителния си лозунг: ‘Never Settle’, включен в някои от техните тапети и играе голяма роля в представянето на марката.