CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за OnePlus 10 Pro 5G - Кейсове за Телефони

Кейсове за OnePlus 10 Pro 5G


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефонът OnePlus 10T 5G, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него-

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

След като сте похарчили доста пари за новия си смартфон, бихте искали да го запазите в безопасност. OnePlus 10 Pro 5G е с рейтинг IP68, което означава, че е водоустойчив и прахоустойчив, така че не е нужно да се притеснявате, че ще бъдете застигнати от дъжда или случайно разлеете малко вода върху него. Ако често използвате смартфона си на открито, би било добра идея да му осигурите допълнителна защита с качествен калъф. За щастие днес на пазара има много универсални аксесоари, подходящи за всеки вкус. Най-доброто за вас можете да откриете в онлайн магазина etuo.bg, където да разгледате предлаганите аксесоари за вашия OnePlus 10 Pro 5G.

Твърди калъфи за OnePlus 10 Pro 5G

Твърдите калъфи за телефони обикновено са направени от ABS-PC, комбинация от твърда пластмаса и смола. Той е по-гъвкав от обикновения поликарбонат, който се използва за направата на лещи за очила и прозорци. Понякога твърдите калъфи са направени от закалено стъкло или метални части.

Що се отнася до външния вид, моделите от този тип са доста тънки. Мнозина също харесват гладката им повърхност. Също така е много по-лесно да прикрепите различни аксесоари като портфейли и държачи към такава защита. От друга страна, гладката повърхност е по-податлива на надраскване. Трябва да предвидите и това, че OnePlus 10 Pro 5G се плъзга по-лесно (в джобове, по маси или други нестабилни места). При падане твърдата пластмаса не пренася удара директно върху телефона, но не е в състояние да поеме напълно неговата сила. По този начин корпусът сякаш преразпределя въздействието върху тялото и предпазвайки устройството от основните повреди. Освен това твърдите калъфи за OnePlus 10 Pro 5G предпазват смартфона добре от топлина и студ, които идват от външни източници, но това изолационно свойство работи и в двете посоки – топлината, генерирана от батерията на самия телефон, също остава.

Меки калъфи за OnePlus 10 Pro 5G

Меките калъфи за OnePlus 10 Pro 5G са изработени от термопластичен полиуретан (мека пластмаса), кожа или силикон. Ако сте природозащитник, трябва да знаете, че TPU и силиконът са напълно рециклируеми. Кожата от своя страна е невероятно издръжлив материал. Обикновено меките калъфи са доста тънки. Кожените модели не са от най-тънките, но много от тях са направени под формата на книги, които покриват цялата площ на телефона и екрана. Често е предвидено отделно място за кредитни карти и документи. Аксесоарите от този тип се развалят много по-бързо. Силиконовите модели събират прах и с времето се износват, както и променят цвета си. При дълга употреба се деформират и губят сцепление (поради падане и нормално използване на аксесоара). Тези аксесоари не се плъзгат в джоба, ръката или върху друга нестабилна повърхност. Те осигуряват по-добра защита срещу повреда при удар, тъй като мекият материал е в състояние да абсорбира удара, а не да го пренасочва. Важно е калъфът да е издаден над екрана, в противен случай няма да помогне, ако телефонът бъде изпуснат с лице надолу.

Кои са най-популярните калъфи за OnePlus 10 Pro 5G

На пазара се срещат много разнообразни модели, всеки от които има своите предимства:

  • - гърбовете за OnePlus 10 Pro 5G са едни от най-предпочитаните, тъй като не нарушават визията на устройството. Те не добавят излишна дебелина, като в същото време предпазват от нежелани деформации. Можете да изберете прозрачен модел, през който да се вижда гърба или различни цветове в комбинация с интересни изображения, с които вашият смартфон ще изглежда по-стилен;
  • - гвисоката сигурност е много важна за хора, които имат екстремно ежедневие и устройствата им са подложени на голям риск. Тук на помощ идват калъфите с висококачествен TPU материал, които осигуряват висока защита. Те са направени от специални материали, които ще защитят телефона при изпускане или удар. Прилягат перфектно, без да оставят луфтове, които може да са причина за повреда;
  • - гкалъфите тип книга остават класика и никога не излизат от мода. С тяхна помощ вашия OnePlus 10 Pro 5G е покрит от всички страни и можете спокойно да го използвате, без да се притеснявате от допир с други предмети или удари. Този аксесоар приляга перфектно на смартфона, а някои модели могат да бъдат използвани като поставка, което значително ви улеснява докато гледате снимки или видеа;
  • - гв случай, че искате нещо по разчупено можете да изработите ваш собствен дизайн. Изберете основен цвят и творете на воля. Поставете любима ваша снимка или надпис, който ще ви мотивира през деня. Експериментирайте и създайте перфектния калъф за вашия OnePlus 10 Pro 5G, който изразява вашата личност.

Не забравяйте, че освен високата защита, аксесоарът трябва да ви харесва и да ви подхожда, тъй като ще бъде с вас по всяко време. Заложете на онзи модел, който няма да попречи на работата с устройството и в същото време ще ви осигури защита, покривайки гърба, страните или дори целия смартфон.