CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за OnePlus 3 - Кейсове за Телефони

Телефонът OnePlus 3T, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него-

Филтри Свий
Производител / серия 2
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Силиконовите калъфи – защо са предпочитани

Силиконовите гръбчета са страхотна алтернатива, ако искате да се сдобиете със защитен кейс за своя OnePlus 3. Те са изработени от качествен материал, който благополучно ще предпази устройството ви от получаване на драскотини, счупване, замърсяване или излющване. Силиконовите калъфи се поставят изключително лесно, като прилепват плътно за гърба на вашия OnePlus 3 и стават негова “втора кожа”.

Тези гърбове за телефон са много удобни за използване, тъй като са леки и приятни на допир. Можете да изберете кейс, който да бъде много тънък и да не променя формата на вашия смартфон, или такъв, който да бъде по-обемен, за да улесни използването на устройството и да предотврати евентуално изхлузване от дланта ви. Силиконовите калъфи са една от най-търсените и продавани линии кейсове на световния пазар. Това не трябва да ви учудва, тъй като тези гръбчета осигуряват отлична защита за вашия OnePlus 3 и едновременно с това се предлагат във всякакви цветове и дизайни, подходящи за всеки вкус.

Друго предимство на кейсовете от силикон е, че са доста компактни и прибирането на вашия OnePlus 3 в малки чанти и несесери няма да представлява никаква трудност. Онлайн магазинът на etuo ви предлага множество силиконови алтернативи, от които да избирате, а екипът ни очаква вашите поръчки.

Видове калъфи за OnePlus 3

В etuo ще откриете широка гама от стоки за вашия любим смартфон. Нашите кейсове са разнообразни и различни, а екипът ни се старае да създава модерни дизайни, с които да зарадва потребителите.

Ние ви предлагаме многообразие от модели калъфи, във всякакви размери и с различно предназначение (“флип” дизайни, пластмасови, дървени, кожени и други модели). Кейсовете ни са красиви, стилни и оригинални, което ги прави и толкова уникални. В раздела за Онеплус 3 (three) ще откриете следните видове защитни гръбчета:

  • - с флорални мотиви;
  • - със златисти апликации;
  • - с мраморни дизайни;
  • - универсални (прозрачни);
  • - едноцветни;
  • - с цитати;
  • - с планинска тематика;
  • - закачливи модели;
  • - с животни и други.

Защо да изберете etuo.bg

Etuo.bg е онлайн магазин за калъфи и предлага модели за почти всички видове телефони, за които можете да се сетите. При нас ще намерите всякакви аксесоари, свързани с използването на техния мобилен телефон. Продуктите на etuo са качествени и се продават на ниски цени. Гарантираме ви отлично обслужване и коректно отношение, защото вашите желания са важни за нас. Изберете предпазител за своя OnePlus 3 още сега!