CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за OnePlus 3T - Кейсове за Телефони

Телефонът OnePlus 3, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него-

Филтри Свий
Производител / серия 2
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да предпазите вашия OnePlus 3T

Предпазването на телефона от нежелани счупвания, надрасквания и ожулвания е приоритет за всеки, който би искал да запази своя OnePlus 3T в първоначален вид за по-дълго време. Тъй като мобилните устройства са скъпа инвестиция, то едва ли бихте искали да ви се наложи да давате пари за ремонт още на втората седмица от закупуването на смартфона. Осигуряването на добра защита зависи от няколко фактора, с чиято помощ може да “спасите” своя OnePlus 3T от счупване, драскотини и замърсяване.

Ето и какви са те:

  • - Изберете надежден и качествен калъф за своя смартфон. Калъфите са страхотен аксесоар, който не само ще защити мобилното ви устройство, но и ще го направи още по-уникално и стилно. На пазара можете да откриете хиляди модели кейсове (силиконови гръбчета, “флип”, дървени, бронирани, гравирани гърбове, универсални и др.) Важното при избора ви е той да бъде възможно най-информиран. Разгледайте спецификите при различните видове кейсове за OnePlus 3T и вземете новия си калъф още сега.
  • - Вземете защитно стъкло или фолио за дисплея на вашия OnePlus 3T. Не оставяйте предната част на устройството незащитена, тъй като това е едно от най-уязвимите места на смартфоните.
  • - Не поставяйте телефона си на гладки повърхности или на места, от които може лесно да падне, тъй като по този начин рискувате да го повредите.

Изразете индивидуалността си с etuo.bg

Калъфът за вашия OnePlus 3T е аксесоар, който не е за подценяване. Благодарение на правилния за вас кейс можете да изразите индивидуалността си и да се радвате на новата си придобивка за по-дълго време. Etuo.bg ви предлага огромен избор от калъфи за Онеплус 3т (three t). Нашият асортимент от продукти е толкова разнообразен, че всеки би могъл да намери кейс, който да му допада.

Ако харесвате по-изчистени и минималистични дизайни, то тогава можете да разгледате прозрачните и едноцветните видове, които няма да се натрапват, но ще допълват визията ви. Ако пък сте любители на по-щурите модели в ярки цветове, то можете да разгледате нашите кейсове с щампи на храна, с животинска тематика, с вдъхновяващи цитати и други. Онлайн магазинът ни ви предоставя възможността да изразите себе си по стилен и естетичен начин.

Защо да предпочетете etuo

Etuo.bg предлага на своите клиенти:

  • - ниски цени на стоките;
  • - бърза доставка;
  • - гаранция на артикулите;
  • - качествени калъфи и аксесоари;
  • - широка гама от продукти.

Разгледайте нашите оригинални кейсове в раздела за OnePlus 3T и поръчайте своите любими модели.