+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за OnePlus 7T

Телефонът OnePlus 7T Pro, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Разпознайте качествения кейс за OnePlus 7T

На пазара можете да откриете хиляди видове кейсове, за всякакви модели смартфони. Как обаче да разпознаете качествения калъф и защо качеството е толкова важно?

Мобилните телефони са ценни и скъпи вещи, които, за съжаление, са изложени на непрекъснат риск от счупване или повреда. Точно затова е препоръчително да се сдобиете с оригинален и надежден калъф за своя OnePlus 7T. Качеството на материала, от който е направен защитният кейс, е от особено значение. Ако той не е достатъчно надежден, няма да изпълнява функциите си и със сигурност няма да предпази телефона и от драскотини, ожулвания и по-сериозни повреди. Можете лесно да разпознаете “фалшивите” или зле изработените калъфи по следните признаци:

 • -Калъфът е изработен от видимо некачествен материал. Няма как да сбъркате при допир с лоша изработка. Евтиният материал се усеща доста лек и обикновено има силна химична миризма.
 • -Кейсът не приляга добре на вашия OnePlus 7T. Ако защитната “броня” на телефона ви се отлепва от гърба му и от страните му, позволява на устройството да се изхлузва или не е съвсем точно прилягаща, то най-вероятно е доста некачествена.
 • -Кейсът има много кратък “живот”. Ако калъфът не е направен качествено, то възможността да се разпадне още на първия месец от закупуването е доста голяма. Това несъмнено ще изложи вашия OnePlus 7T на риск от счупване, така че не залагайте на по-евтините алтернативи, тъй като те биха предизвикали непредвидени разходи за ремонт на телефона ви.

Видове калъфи за OnePlus 7T

Предпазителите за Онеплус 7Т, които ще намерите на etuo.bg са оригинални и изработени от материали с високо качество. Ние държим да предлагаме на клиентите си само най-доброто и даваме гаранция за всичките си продукти.

Кейсовете, изложени в сайта, са в размер, подходящ за OnePlus 7T (seven t) и в разнообразни цветове. Ние ви предлагаме страхотни стоки и то на ниски цени. Ето и какви видове кейсове за OnePlus 7T можете да откриете в раздела:

 • -силиконови гръбчета;
 • -пластмасови гърбове;
 • -универсални дизайни;
 • -принтове с животни;
 • -щампи на храна;
 • -дизайни с мотивиращи цитати;
 • -Marbel модели;
 • -модерни и стилни алтернативи;
 • -персонализирани и други.

Защо да пазарувате от etuo

Etuo е вашият сайт, защото в него ще намерите всичко необходимо за своя телефон. Защитата на мобилното устройство никога не е била по-лесна. Ние сме сертифициран онлайн магазин, който ви гарантира отлично обслужване и бърза доставка. При нас ще откриете огромно разнообразие от калъфи (силиконови, “флип”, тип “книга”, бронирани, кожени и други) и аксесоари за всякакви модели и марки смартфони.

Поръчайте само с няколко клика на мишката и се радвайте на новите си придобивки дълго време.