CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за OnePlus 8T - Кейсове за Телефони

Телефоните OnePlus 8, OnePlus 8 Pro, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях-

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Защо да предпочетете Soft Flex моделите

Калъфите от серията Soft Flex са иновативен и стилен продукт. С тяхна помощ бихте могли да осигурите отлична защита на своя OnePlus 8T и едновременно с това, да му придадете още по-елегантен и изчистен вид.

Soft Flex калъфите са изработени от специален и нов за пазара материал, а именно – TPU (термопластичен полиуретан). По какво обаче се различават TPU кейсовете от обикновените силиконови гърбове?

TPU материалът е разновидност на пластмасата и има много предимства. Той е гъвкав, лек и ергономичен. Soft Flex гърбовете са страхотна алтернатива за вашия OnePlus 8T, тъй като са термоустойчиви, което предотвратява риска от прегряване на мобилното устройство. TPU калъфите имат отлични защитни функции, тъй като прилепват плътно за гръбчето на смартфона и го предпазват от ожулвания, счупване и драскотини. Този вид кейсове дори поемат удара при падане на вашия OnePlus 8T и олекотяват силата му, което минимизира риска от повреда за смартфона.

Всеки артикул от Soft Flex серията на etuo е страхотен аксесоар за телефона ви. Можете да изберете своя любим модел кейс още сега. Поръчайте нов TPU калъф и се радвайте на изчистен и елегантен предпазител, осигуряващ идеална защита.

Видове калъфи за OnePlus 8T

Кейсовете в нашия онлайн магазин са толкова разнообразни, че е възможно да откриете дизайни за всеки вкус. Предпочитанията на нашите клиенти са изключително различни, което ни кара да се трудим още по-усърдно, за да създаваме качествен продукт, който да бъде харесван от всички потребители. Нашите стоки са изработени с много любов и внимание към детайла. Предпазителите за OnePlus 8T, които ще намерите в сайта, са не само страхотно изглеждащи, но и се продават на достъпни цени.

Можете да разгледате нашия асортимент от стоки още сега и да поръчате своя уникален кейс за Онеплус 8т (eight t). Ето и какви видове кейсове за OnePlus 8T ще намерите в раздела:

  • - силиконови гърбове;
  • - пластмасови гръбчета;
  • - тип “книга”;
  • - “флип” алтернативи;
  • - в универсални размери;
  • - в различни цветове;
  • - с модерни принтове;
  • - с флорални мотиви;
  • - изчистени модели;
  • - Ultra Slim дизайни и др.

Etuo.bg – синоним на качество и коректност

Etuo е сертифициран онлайн магазин и производител на калъфи и аксесоари за смартфони и таблети. Ние ви предлагаме само качествени стоки, от които няма да останете разочаровани. Доставяме бързо и ви предоставяме възможността за връщане или замяна на закупени артикули. Нашите продукти идват с гаранция, защото искаме да сме максимално коректни към вас.