+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница

Калъфи за смартфони OnePlus 8T

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Как да защитя своя One Plus 8T?

Можете да намерите най-различни аксесоари, които да улеснят живота Ви на нашия онлайн магазин. За да предоставите ефективна защита на своя One Plus 8T, изберете един от нашите калъфи, които идват с разнообразни дизайни и са изработени от висококачествени материали. Като оборудвате смартфона си с един от нашите калъфи, Вие му обещавате нужната защита, така че неговият вид да остане непокътнат и животът му да се удължи. Не чакайте да нараните своето устройство и дори да трябва да го ремонтирате, а закупете калъф още днес.

Защо да закупя калъф за своя смартфон?

Ние от etuo.bg силно препоръчваме на всеки потребител на смартфон да закупи калъф от нашата широка гама, защото без него Вашият смартфон е практически гол и уязвим на всякакви наранявания, които могат да се случат в ежедневието Ви. Като закупите калъф, устройството ще бъде ефективно предпазено и дори в случаите, които го изпуснете на земята, калъфът ще поеме шока от удара. По този начин ценните вътрешни компоненти няма да бъдат наранени и смартфонът ще продължи да функционира. Също така като защитите устройството си от механични наранявания, неговата оригинална стойност и вид ще бъдат запазени за възможно най-дълго време.

One Plus 8T – спецификации на модела

Най-голямата промяна между миналите модели и One Plus 8T е, че смартфонът идва с по-бързо зареждане. Устройството ще поддържа 65W. Спрямо дисплей, смартфонът разполага с 6,55-инчов дисплей и със скорост на опресняване от 120 Hz. Модулът на камерата е разполежен от лявата страна отзад и има 48-мегапикселов основен сензор, 16-мегапикселов ултра-широк обектив. А пък макрообектива е 5MP, който е голям скок от 2-мегапикселовия на One Plus 8. Също така смартфонът предлага портретен сензор за още по-хубави снимки и хванати любими изживявания. За да складирате всичко, което поискате, устройството е оборудвано с 8GB RAM и 128GB ROM.