+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за смартфони OnePlus 9 Pro

Кейсове за OnePlus 9 Pro


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефонът OnePlus 9, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Как да предоставя ефективна защита на своя OnePlus 9 Pro?

Искате смартфонът да изглежда непокътнат? Страх ви е дори от най-малките драскотини? Но как ще постигнете това? Разгледайте etuo.bg и открийте решението на този проблем. Нашият онлайн магазин е зареден с огромно разнообразие от защитни аксесоари като кейсове и екранни протектори, които ще ви помогнат да запазите оригиналния вид на вашия OnePlus 9 Pro. Калъфите ни са разпределени в различни категории в зависимост от дизайна и изработката им, така че вие с лекота да намерите перфектния калъф. С помощта на кейс, гърба и страните на вашия телефон ще бъдат предпазени от ежедневни драскотини и похабяване и от механични наранявания, които в някои случаи могат да бъдат фатални за устройството. В допълнение по същия начин можете и ефективно да защитите фабрично поставения дисплей на телефона ви с екранен протектор. Препоръчваме ви да разгледате селекцията ни от протектори от 9H закалено стъкло.

Какви видове кейсове ще открия на etuo.bg?

С цел да улесним вашето търсене на калъф, тук ще ви изброим основните видове кейсове, които нашия сайт предлага. Видовете калъфи, които ще намерите основно се различават по дизайна и материалите, от които са изработени. В зависимост от тези фактори, всеки вид кейс идва със своите предимства и ниво на защита, което ще осигури на смартфона. Нека да започнем с видовете кейсове, различаващи се по дизайн. Сред тях ще откриете най-различни тематични калъфи, прозрачни и такива в омбре стил, кейсове с брокат и гравиране и много други. Избирането на дизайна на кейса ви напълно зависи от вашите лични предпочитания и стил. Спрямо материали, изберете между силикон или пластмаса, дърво или кожа, метал или пък комбинация от няколко материала, наречен кейс броня. В крайна сметка независимо от вида калъф, който решите да закупите, всеки един ще бъде чудесен подарък за вашия OnePlus 9 Pro.

Мога ли да проектирам калъф за телефона си?

Нашият уебсайт се гордее с разнообразието на калъфи, които ви предлага, но с цел да ви предоставим пълна свобода при изборът на идеалния кейс, можете и вие самите да създадете свой собствен калъф за телефона си. По този начин ви е обещано, че никой друг няма да има същия аксесоар като вас и ще можете да се откроите от всички останали с напълно оригинален кейс. Когато става въпрос за самия процес на проектиране, той е разработен да бъде лесен и бърз, стига да имате ясна идея за какъв дизайн/щампа ще проектирате. С цел да направите процесът на създаване на калъф по-бърз, най-добре е да имате подготвени елементите, които ще добавяте към щампата, тоест изображенията, текста или други. Също така при подготовката на изображенията, които ще използвате, бъдете сигурни, че те са с висока резолюция и от добро качество, така че да изглеждат ярко и ясно на дизайна ви.

OnePlus 9 Pro – технически параметри на смартфона

С OnePlus 9 Pro правенето на великолепни снимки вече не изисква никакви усилия. Съвместно разработена с Hasselblad, ексклузивната камера за мобилни устройства Hasselblad предлага множество пробиви, включително Natural Color Calibration. Ултра-флагманската камера съчетава технологичното съвършенство на OnePlus и наследството на Hasselblad. Системата с четири камери се състои от 48 MP основна камера, 50 MP ултра-широка камера, 8 MP телефото камера и моно камера. 6,7-инчовият Fluid дисплей 2.0 на OnePlus 9 Pro е върхът на мобилните дисплеи. С пробивна технология LTPO, Smart 120 Hz и взискателна точност на цветовете, дисплеят поставя нов стандарт. Вижте и усетете разликата с реални детайли и ултра-гладка реакция. Мобилните игри от следващо ниво пристигат с OnePlus 9 Pro. Водещият в класа 120 Hz Fluid Display 2.0 и огромната мощност на Qualcomm Snapdragon 888 осигуряват невероятни честоти на опресняване и ултра ниска латентност.