Калъфи за OnePlus Nord - Кейсове за Телефони

Телефоните OnePlus Nord N10 5G, OnePlus Nord N100, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

Филтри Свий
Производител / серия 2
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Защо да предпазите своя OnePlus Nord

Една от най-важните стъпки от процеса при закупуване на нов телефон, е да се погрижите за неговата безопасност, като му осигурите надеждна защита. Това може да стане по няколко начина. Първият ни съвет е да се сдобиете със защитен калъф, който да предпазва вашия OnePlus Nord от счупване, драскотини и замърсяване. Никой не би искал да попадне в ситуация, в която да изпусне неволно своя чисто нов смартфон или да го удари силно с тежък предмет. Това би довело до сериозни повреди по вашия OnePlus Nord и до солидни разходи за ремонт, ако не сте го “бронирали” с калъф, който да е достатъчно качествен, че да предотврати счупвания, спуквания и ожулвания. Калъфът е страхотен аксесоар за мобилното ви устройство, който не само ще добави естетика към външния му вид, но и ще ви донесе спокойствие.

В днешно време е лесно да повредите своя OnePlus Nord, тъй като най-вероятно водите забързан начин на живот, което допринася за това да бъдете разсеяни, непохватни, изморени или невнимателни. Всички тези фактори определят вашите действия и ако не сте достатъчно бдителни, рискувате да се сбогувате с любимия си смартфон или да платите огромна сума пари за поправката му. В etuo ще откриете широка гама от кейсове за своя OnePlus Nord, с които да направите живота си една идея по-лесен.

Видове калъфи за OnePlus Nord

Калъфите на etuo.bg винаги са супер тренди и много шик. Ние предлагаме на нашите потребители само оригинални и дизайнерски стоки, с които да се чувстват уникални и да използват своя Онеплус норд с удоволствие. Кейсовете ни са изработени от надеждни материали, които ще осигурят висока защита на телефона ви.

В etuo ще откриете калъфи и аксесоари за смартфони и таблети във всякакви размери, цветове и дизайни. Ние ви гарантираме, че ще получите високо качество на ниски цени. В раздела за OnePlus Nord ще намерите следните видове кейсове:

  • - силиконови гръбчета;
  • - пластмасови гърбове;
  • - модели от TPU материал;
  • - Ultra Slim калъфи;
  • - универсални прозрачни кейсове;
  • - с флорални мотиви;
  • - кейсове с животински елементи и т.н.

Пазарувайте в etuo – изберете качество

Etuo е сертифициран онлайн магазин, който продава кейсове за телефони и таблети в цели 13 държави. Ние сме на пазара вече повече от 6 години и се стараем да подобряваме услугите си ежедневно. В etuo държим на коректното отношение към клиентите и гарантираме за качеството на нашите артикули. Доставяме бързо и предлагаме безплатна доставка при поръчки над 50 лева.