+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за смартфони OnePlus Nord

Телефоните OnePlus Nord N10 5G, OnePlus Nord N100, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

OnePlus Nord-ефективна защита

Разгледайте огромното разнообразие от аксесоари, които предлагаме на нашия уебсайт. Едни от тях са нашите калъфи, които имат за цел да предоставят ефективната за щита на Вашия OnePlus Nord. Изберете между най-различни дизайни и материали и знайте, че независимо от кой точно изберете, всеки един от калъфите ни направи всичко възможно да предпази устройството Ви от механични наранявания. Ежедневието на всеки един от нас е пълно с моменти, в които можем да бъдем невнимателни и то най-вече със своите приспособления. За да си предоставите спокойствието, че няма да нараните смартфона си, закупете един от нашите калъфи още днес.

Предимствата от оборудването на смартфона с калъф

Една от основните причини да закупите калъф за устройството си е да го предпазите от всеразлични механични наранявания в случаите, че го изпуснете на земята или пък сте го пъхнали в джоба или чантата с други видове предмети, които могат да наранят гърба му. Друго предимство на закупуването на калъф е, че по този начин, Вие успешно ще запазите оригиналната стойност на смартфона, така че да можете да го замените за по-добър модел или да го продадете на по-добра цена в бъдеще. Също така можете да се откроите от тълпата хора със същия модел смартфон като го оборудвате с калъф със стилен дизайн, който ще Ви помогне да изразите същността си.

OnePlus Nord – особености на модела

OnePlus Nord се предлага със същия 48 MP първичен сензор като OnePlus 8, в комплект с оптична стабилизация на изображението (OIS), за да премахне замъгляването и трептенето от всяка снимка. Също така смартфонът се предлага с ултра-широк ъгъл отпред, който Ви позволява да правите огромни групови снимки. OnePlus Nord се предлага предварително инсталиран с OxygenOS 10.5, допълнен с всички функции, които очаквахте, като Dark Theme, навигация с жестове и Zen Mode. Устройството се захранва от мобилната платформа Qualcomm Snapdragon 765G 5G с подобрени скорости на процесора и 30% по-бързо изобразяване на графиката от предшественика си. Освен това е оборудвано с 12 GB оперативна памет, така че смартфонът да може да стартира всичките Ви любими приложения наведнъж без заекване. Warp Charge 30T не се отнася до скоростта, но може да зареди батерията от 0 до 70% само за половин час.