+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Кейсове за OnePlus Nord CE 5G

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Един основен недостатък на съвременните смартфони и телефони е тяхната податливост към счупвания и физически повреди, дори и при внимателно боравене. Това се дължи на стъкленото им покритие, чието, дори и минимално, ожулване личи и разваля техния, иначе страхотен и елегантен, дизайн. За този проблем, разбира се, има решение и това са калъфите за OnePlus Nord CE 5G. Как да защитите надеждно своя смартфон, какви видове защитни кейсове са достъпни в онлайн магазин Etuo.bg и защо гръбчетата са толкова популярни аксесоари?

Как да защитите своя OnePlus Nord CE 5G

За да съхраните дълги години красивия и елегантен дизайн на своя нов OnePlus Nord CE 5G, експертите съветват още в деня на покупката му да го оборудвате с подходящ калъф, кейс или друг защитен аксесоар. Така можете да сте сигурни, че ще запазите отличната му външност, дори и в случай на изпускане, носене с ключове и монети в джоба и т.н. Днес на специализирания пазар са достъпни модели, осигуряващи пълна или частична защита на корпуса и дисплея.

При частичната защита на калъфа, протекцията се осигурява само на задния капак на телефона. Ако искате да защитите и дисплея, върху него се добавя специален стъклен протектор, който се лепи директно върху стъклото. Най-основното правило, за осигуряването на пълноценна и цялостна протекция, е правилното подбиране на аксесоарите. Нека разгледаме техните видове и да разберем, как се прави всичко това.

Какви видове кейсове предлагаме за модела

Колкото и разнообразна да е продуктовата ни гама от модерни и качествени калъфи за OnePlus Nord CE 5G, те се делят на няколко категории:

  • - Универсални - наподобяват малка чантичка, прикрепваща се чрез специален клип на колана на панталона. Този тип калъфи за OnePlus Nord CE 5G са предназначени за различни модели телефони, но единствената особеност при избора е съответствието им с размерите на смартфона. Те имат магнитна или лепяща се закопчалка, позволяваща бързото изваждане и прибиране на устройството. Осигуряват надеждна и пълноценна защита, не възпрепятстват движението Ви по никакъв начин и телефонът Ви е винаги под ръка при необходимост;
  • - Тефтер - друг луксозен и приятен за окото вид калъф за OnePlus Nord CE 5G. С тефтера Вие получавате цялостна защита на апарата, а подвижната му част се отваря настрани, като тефтер. Дизайнът му обикновено е кожен и много луксозен. Капачето е оборудвано с отделни прегради за поставяне на кредитни и дебитни карти. Предпочитан е от обичащите да гледат клипове и филми на своя УанПлюс Норд СЕ 5 джи потребители, тъй като капачето трансформира тефтера във вид на хоризонтална стойка, поддържаща OnePlus Nord CE 5G в удобно за гледане положение;
  • - Флип - на външен вид тези калъфи наподобяват тефтера, но подвижното им капаче при отваряне пада надолу. Отварянето става с една ръка и са много предпочитани от хората, чиято работа ангажира ръцете и налага провеждане на телефонни разговори. Този аксесоар за OnePlus Nord CE 5G също е кожен и изглежда много красиво, елегантно и стилно. Позволява комбинацията с официално облекло и предоставя цялостна защита.

Защо силиконовите калъфи са толкова предпочитани

Това са друг вид защитни аксесоари за OnePlus Nord CE 5G, поставящи се на гърба на телефона, откъдето идва и тяхното наименование - гръбчета. Те обикновено са силиконови и могат да бъдат прозрачни или цветни. Осигуряват частична защита и се комбинират със стъклен протектор върху дисплея. Предпочитани са предимно от младежите, поради възможността за разнообразяването им чрез различна графика.

Тези калъфи предоставят надеждна протекция на задния капак, лесни са за поставяне и премахване. При правилна грижа са много издръжливи, намаляват вероятността от изпускане или подхлъзване на устройството и отделните им цветове могат да се сменят за секунди. При избора на силиконовите калъфи за OnePlus Nord CE 5G, както и описаните по-горе техни разновидности, е важно да се насочите към предназначените за съответния модел телефон аксесоари. Само така си гарантирате пълно съвпадение с размерите на устройството, разположението на неговите бутони, конектори и обективи на камерата.

Защо да закупите онлайн от etuo.bg

Защото при нас ще откриете само качествени и евтини калъфи за своя OnePlus Nord CE 5G. Високото качество идва от внимателния подбор на партньорите ни и нашите дългосрочни сътрудничества. Достъпните цени, пък са резултат от големите отстъпки, които получаваме и прецизната оптимизация на системата за работа на онлайн магазин Etuo. В същото време, периодично екипите ни са подложени на опреснителни изпити и надграждане на знанията им, което гарантира адекватното ни и бързо обслужване на клиентите. Ето как всъщност могат да бъдат предложени изгодни оферти и качеството на продуктите да е високо.

Високият процент на положителни мнения за нас в интернет е достатъчно надеждна индикация за добре свършената работа, така че продължаваме напред. Ако искате и Вие да се присъедините към постоянно растящата ни общност от лоялни клиенти, направете го дори и в този момент.