+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за OnePlus Nord N10 5G

Кейсове за OnePlus Nord N10 5G


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните OnePlus Nord, OnePlus Nord N100, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Защо да защитите своя OnePlus Nord N10 5G

Смартфоните са едно от най-необходимите предимства на 21-ви век, които всеки човек трябва да има, за да живее пълноценно. В дигитализирания свят, в който функционираме, телефонът е нужен, за да общуваме с нашите близки, за да работим и за да се развличаме след дълъг работен ден. За съжаление, мобилните устройства са много крехки и могат лесно да бъдат повредени, ако не внимавате достатъчно.

В някои случаи обаче вниманието не е достатъчно и вашия OnePlus Nord N10 5G би могъл да свърши на земята, изпочупен до неузнаваемост. На никого не му е любимо да отдели непредвидена сума от бюджета си за месеца, за да ремонтира чисто новия си телефон, който и без това е бил голяма инвестиция. Точно затова е важно да направите всичко възможно да защитите своя OnePlus Nord N10 5G от получаване на драскотини и ожулване или дори счупване.

Можете да предпазите мобилното си устройство, като се сдобиете със защитен калъф. Защитните кейсове могат да бъдат във всякакви цветове и размери. Важно е да намерите подходящ модел за своя OnePlus Nord N10 5G, за да пасне добре на смартфона и да няма опасност от изхлузване. Изберете флип калъф, силиконов, кожен или пластмасов гръб за своя телефон и му осигурете отлична защита от външни влияния и механични удари.

Видове калъфи за OnePlus Nord N10 5G

В онлайн магазина на etuo ще откриете най-разнообразен асортимент от кейсове и аксесоари за вашия OnePlus Nord N10 5G. Ние ви предлагаме качествени стоки на ниски цени и очакваме вашите поръчки.

Екипът на etuo се старае да предлага интересни и стилни калъфи за OnePlus Nord N10 5G на своите потребители, които да бъдат не само модерни, а и функционални. Ето и какви видове кейсове ще откриете в раздела за Онеплус норд н10 5 джи:

  • - Wallet Book модели;
  • - универсални Ultra Slim дизайни;
  • - силиконови гръбчета;
  • - пластмасови гърбове;
  • - кейсове с флорални елементи;
  • - калъфи със златисти орнаменти;
  • - кейсове от серията Soft Flex;
  • - матови предложения;
  • - весели и забавни принтове;
  • - едноцветни калъфи и други.

Защо да се спрете на etuo

Etuo.bg е онлайн магазин за кейсове и аксесоари за мобилни телефони и таблети и е на пазара вече над 6 години. Ние сме се доказали като един от най-добрите в бранша и се стараем да оглавяваме класациите и до днес.

Нашите клиенти са важни за нас, а техните желания са наш приоритет. Изберете etuo, защото доставяме бързо, работим с желание и ежедневно се стараем да бъдем по-добри.