+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница

Калъфи за смартфони OnePlus Nord N10 5G

Кейсове за OnePlus Nord N10 5G


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните OnePlus Nord, OnePlus Nord N100, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Как да осигуря нужната защита на своя OnePlus Nord N10?

Разгледайте огромното разнообразие от аксесоар нашият онлайн магазин предлага, за да откриете точно това, от което се нуждаете. Ние предлагаме огромен избор от калъфи за смартфони. Те идват с многообразие от дизайни и са изработени от най-различни висококачествени материали. Така няма да направите компромис между стилност и защита. Независимо от кой точно калъф си харесате, всеки ще направи всичко възможно да защити мобилното Ви устройство от механични наранявания. По този начин Вие ще можете да се радвате на вида му за възможно най-дълго време.

Защо е нужно да закупя калъф?

Нашият екип от професионалисти силно препоръчва на всеки притежател на смартфон да го оборудва с калъф, защото без този аксесоар, смартфонът Ви остава изключително уязвим на наранявания. Както вече отбелязахме калъфът ефективно защитава външния вид на устройството, но неговите качества не са само това. Калъфите са ефективни и в предпазването на вътрешните компоненти на едно устройство. Те постигат това при случаите, когато смартфонът падне или бъде ударен като калъфът поеме шока от удара. Така устройството ще продължи да функционира както обикновено. Като смартфонът Ви е така ефективно защитен, той ще запази своята оригинална стойност и вид за възможно най-дълго време.

OnePlus Nord N10 – спецификации на модела

OnePlus Nord N10 се предлага с Warp Charge 30T, който доставя енергия за цял ден само за 30 минути. Твърде дълго 5G се чувстваше като далечно обещание като летящи коли и ховърбордове. Но сега наистина е тук, готов да отвори широко вратата за нови мобилни изживявания. N10 5G е създаден за 5G, включващ чипсет Qualcomm Snapdragon 690, захранван от осемядрен процесор. Наслаждавайте се на любимите си приложения, игри, филми и сериали с 6 GB RAM. Дисплеят от 90 Hz зарежда 50% по-бързо от 60 Hz, за да увеличи гладкостта и отзивчивостта. Какво означава това? Това означава, че вероятно сте пропуснали много по-добро мобилно изживяване.