+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница

Калъфи за смартфони OnePlus Nord N100

Кейсове за OnePlus Nord N100


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните OnePlus Nord, OnePlus Nord N10 5G, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Как да осигуря ефективната защита на своя OnePlus Nord N100?

Попадайки на нашия онлайн магазин веднага сте посрещнати от огромен избор от аксесоари за телефони и таблети. Ако искате да осигурите ефективна защита на своя смартфон, препоръчваме да разгледате нашите калъфи. Те са изработени от най-различни висококачествени материали и идват с разнообразни дизайни, така че да не правите компромис между защита и стил. Обаче който и калъф да изберете, всеки един от тях ще бъде чудесен подарък за устройството Ви, защото той ефективно ще го предпази от механични наранявания. По този начин Вие ще можете да се радвате на неговия великолепен вид за възможно най-дълго време.

Нужно ли е да закупя калъф за смартфона си?

За жалост колкото и да сме внимателни и да пазим смартфона си, без допълнителния слой защита, който калъфът предоставя, смартфонът може много по-лесно да бъде сериозно повреден. Калъфът не само ще защити неговия външен вид, но и ще предпази неговите функции. Той постига това като поеме шока от удара, например, когато изпуснете смартфона на земята. Така като закупите калъф Вие осигурявате на устройството двойна защита. Това означава, че неговата оригинална стойност и вид ще бъдат запазени и ще можете да му се радвате за дълго време.

OnePlus Nord N100 – спецификации на модела

Да тичаш наоколо, опитвайки се да намериш контакт, докато телефонът ти виси на 1%, никога не е забавно. Ето защо OnePlus Nord N100 е с дълготрайна батерия от 5000 mAh и идва с 18W бързо зарядно устройство. N100 предлага 4 GB RAM, което Ви помага да прехвърлите от стрийминг към приложения, от съобщения до обаждания, докато 64 GB място за съхранение предлага много място за цялото Ви любимо съдържание. Първата стъпка към правенето на страхотни снимки е наличието на подходящите инструменти. N100 се предлага подготвен с 13 MP основна камера за зашеметяващи снимки, макро обектив за близки и лични снимки и специализирана камера за портретни снимки.