CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Oppo

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Многобразие от калъфи за Oppo смартфони

Ако сте в търсене на уникален и издръжлив калъф за Вашия Oppo смартфон, попаднахте на правилното място. Не само че имаме огромно разнообразие от калъфи, но и предлагаме всякакви други аксесоари, от които Вашия смартфон се нуждае, така че да улесни начина Ви на живот. Изберете от най-различни уникални дизайни, които сме подбрали или пък проектирайте Ваш собствен като изберет свой образ и го качите чрез услугата на нашия сайт. Всичките калъфи, които Ви предлагаме са изработени от качествени материали с цел да осигурят възможно най-ефективната защита за вида и стойността на смартфона Ви. Предлагаме Ви силиконовия калъф, който е изключително гъвкав, за да прилегне идеално по ъглите на модела.

Предимствата от използването на калъф за Oppo смартфон

Калъфите имат за цел да предпазят смартфона Ви от случайни наранявания и да поемат шока от ударите, така че деликатните вътрешни компоненти да останат незасегнати. По този начин в случай, че искате да го препродадете, смартфона ще е запазил неговата оригинална стойност. Ако сте в търсене на калъф вече когато смартфона Ви е надран и наранен, калъфът ще е ефективен при покриването на минали наранявания. Ако пък търсите начичин да изпъквате в тълпата, един от нашите дизайни ще осигурят това да се случи с оригинални калъфи,мкоито специялно сме подбрали. Или пък като проектирате дизайн сами, със сигурност няма да има друг със същия уникален дизайн. Но е важно да кажем, че калъфите, които предлагаме не са така ефективни при предпазването на дисплея на смартфона и затова препоръчваме да закупите не само калъф, но и екранен протектор за максимална защита.

Oppo – описание на марката

Oppo е марка основана в Гуандун, Китай преди 18 години и е компания специализираща в производството на потребиотелска електроника и мобилна комуникация. Тя пуска първия си мобилен телефон през 2008 г. и през 2016 г. ства водеща китайска марка за смартфони.

Въпреки че марката съществува на пазара от 18 години и в останалите държави е известна, в България тя все още не е толкова позната. В Китай например е един от водещите производители на телефони, докато тук, в България, тепърва започва да се чува за нея. Затова и намирането на аксесоари за Oppo, като например кейсове, калъфи и гръбчета, няма да е лесна задача, защото много малко магазини за мобилна техника я предлагат.

Предлагат ли се кейсове и калъфи за Oppo в etuo.bg

В онлайн магазина на etuo сме положили огромни усилия, за да предлагаме аксесоари за всякакви марки и видове смартфони, дори и за Оппо. Тук бихте могли да откриете качествени гърбове, калъфи и кейсове, дори и такива тип флип, изработени от качествени силиконови, дървени и кожени материали в различни цветове. Предлагаме както универсални, така и индивидуално създадени, по ваша идея и модел. От вас се изисква само да изпратите това, което желаете да бъде отпечатано на избрания от вас аксесоар, а ние от etuo ще се постараем да останете повече от доволни.

Защо е важно да имате защитни аксесоари като калъфи и кейсове за вашия Oppo смартфон

Защитата на телефона ви от драскотини и счупване е задължителна, без значение каква е марката му, защото всяка повреда по него означава, че ще трябва да вложите още една допълнителна сума пари в ремонта му. Понякога дори се случва повредите да са толкова големи, че единствения вариант е да купите нов смартфон.

Едва ли има човек, който би искал да сменя телефона си през месец, защото освен с разходи, това е свързано и с прехвърляне на много информация от повреденото устройство на новото. Понякога в зависимост от повредата това е дори невъзможно. Вие решавате какъв точно да бъде предпазният аксесоар. Той може да се поставя само на гърба или да обгръща целия телефон, както правят някои от видовете кейсове. Ето точно такива нежелани разходи предотвратяват различните калъфи и кейсове за Oppo. Освен че имат перфектни защитни функции, те биха могли да бъдат и един стилен завършек на уникалната ви визия за деня.

Цените, на които се предлагат всички предпазни аксесоари за марката Oppo, не се различават от тези за останалите марки. Важно е да се отбележи още веднъж, че марката е сравнително нова на българския пазар, но ако се доверите на etuo, със сигурност ще останете доволни от изработката, качеството и разнообразието от всякакви видове аксесоари, не само за Oppo, но и за други модели телефони.