+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница

Калъфи за Oppo

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Многобразие от калъфи за Oppo смартфони

Ако сте в търсене на уникален и издръжлив калъф за Вашия Oppo смартфон, попаднахте на правилното място. Не само че имаме огромно разнообразие от калъфи, но и предлагаме всякакви други аксесоари, от които Вашия смартфон се нуждае, така че да улесни начина Ви на живот. Изберете от най-различни уникални дизайни, които сме подбрали или пък проектирайте Ваш собствен като изберет свой образ и го качите чрез услугата на нашия сайт. Всичките калъфи, които Ви предлагаме са изработени от качествени материали с цел да осигурят възможно най-ефективната защита за вида и стойността на смартфона Ви. Предлагаме Ви силиконовия калъф, който е изключително гъвкав, за да прилегне идеално по ъглите на модела.

Предимствата от използването на калъф за Oppo смартфон

Калъфите имат за цел да предпазят смартфона Ви от случайни наранявания и да поемат шока от ударите, така че деликатните вътрешни компоненти да останат незасегнати. По този начин в случай, че искате да го препродадете, смартфона ще е запазил неговата оригинална стойност. Ако сте в търсене на калъф вече когато смартфона Ви е надран и наранен, калъфът ще е ефективен при покриването на минали наранявания. Ако пък търсите начичин да изпъквате в тълпата, един от нашите дизайни ще осигурят това да се случи с оригинални калъфи,мкоито специялно сме подбрали. Или пък като проектирате дизайн сами, със сигурност няма да има друг със същия уникален дизайн. Но е важно да кажем, че калъфите, които предлагаме не са така ефективни при предпазването на дисплея на смартфона и затова препоръчваме да закупите не само калъф, но и екранен протектор за максимална защита.

Oppo – описание на марката

Oppo е марка основана в Гуандун, Китай преди 18 години и е компания специализираща в производството на потребиотелска електроника и мобилна комуникация. Тя пуска първия си мобилен телефон през 2008 г. и през 2016 г. ства водеща китайска марка за смартфони.