+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за OPPO A12

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

OPPO A12 – калъф, кейс или гръб?

Въпреки модерния и издръжлив дизайн на смартфоните OPPO A12, трябва да предприемете допълнителни мерки и да запазите неговият екстериор за възможно най-дълго време. Можете да осъществите това като оборудвате смартфона си със стилен и елегантен калъф, кейс или гръб. С помощта на тази допълнителна защита, смартфонът Ви ще продължава да изглежда привлекателно след постоянната ежедневна употреба. Различните видове калъфи идват със своите индивидуални предимства. Например, силиконовият кейс е гъвкав и поема добре механични удари. Калъфите тип тефтер осигуряват допълнителна защита за екрана на смартфона като предлагат и клапа, която да държи калъфът затворен при случайни падания. Решението, което ще вземете зависи от индивидуалният Ви вкус и стил и какво ниво на защита бихте искали.

Какви са предимствата от използването на калъф за смартфон?

С увеличаването на стойността на смартфоните, екстериорният им дизайн е направен да издържа ежедневни механични наранявания, но при падания и по-силни удари, стилният им вид все още може да бъде значително увреден. Със закупуването на калъф Вие ще осигурите допълнителна защита за смартфона си и не само ще предпазите външният му вид, но и неговите уязвими вътрешни компоненти. Калъфите, които предлагаме са специално произведени да паснат перфектно по ъглите и дължината на смартфона, така че да осигурят максимална защита. Като изберете стилен калъф от нашата широка гама калъфи, ще имате възможността да добавите допълнителен стил на смартфона си.

OPPO A12 – Какви са неговите възможности?

С огромния си 15.79-см дисплей, смартфонът OPPO A12 ще Ви потопи в пълната слава на визуалното. Също така ще можете да му се наслаждавете по цял ден, защото дисплеят е изработен да филтрира нараняващата синя светлина, която обикновено причинява напрежение в очите. Смартфонът предлага защита на личните Ви данни с характеристиката си за отключване с лицево разпознаване и пръстов отпечатък. В допълнение на съвременните технологии на OPPO A12, Вие ще можете да се насладите на комфортен дизайн с тънкост от 8.3мм и тежест от 165 г и елегантен 3D дизайн на гърба интерпретиращ диамантни форми.