+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за OPPO A15

Телефонът OPPO A15s, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Как да предпазя вида на своя OPPO A15?

В търсене сте на аксесоар, който да защити вида на Вашия OPPO A15? Търсите и търсите, но и така не можете да откриете това, което искате. Нашият онлайн магазин предлага огромно разнообразие от аксесоари за телефони и постоянно подновява селекцията си, така че да има нещо за всеки. За ефективната защита на телефони предлагаме най-различни кейсове, които идват с многообразие от щампи и дизайни. Кейсовете ни са изработени от висококачествени материали и обещават максимално да предпазят телефона Ви от механични наранявания, така че да се радвате на привлекателния му вид за дълго време.

Какви са предимствата от закупуването на кейс за телефон?

Както вече уточнихме едно от най-големите предимства на калъфа за телефон е, че той ще предпази мобилното устройство от външни наранявания, които могат да го загрозят и намалят неговата оригинална стойност. Обаче едно друго ключово предимство на кейсовете е, че те са също така ефективни в защитаването на вътрешния вид на телефона. Как постигат това? Представете си, че случайно изпускате телефона си на земята. В случай, че той е оборудван с кейс, калъфът ще поеме шока от удара и така ценните вътрешни компоненти на устройството остават непокътнати.

OPPO A15 – спецификации на модела

Със своя 3D заден капак и изтънен профил, OPPO A15 изглежда добре и се чувства добре в ръката Ви. Изберете от два смели цвята, които да отговарят на стила, който желаете. Чрез самостоятелно разработеното разкрасяване на предната AI камера, OPPO A15 демонстрира Вашата уникална красота във всяко селфи. След идентифициране на пол, възраст и регион, персонализирано решение усъвършенства тонуса и тена на кожата за всяко лице. Тройната задна камера на OPPO A15 може да заснеме всяка снимка, за която мечтаете. 13MP основният обектив запазва яснота, 2MP макро обектив улавя фини детайли отблизо, а 2MP обектив с дълбочина прави всеки портрет перфектен.