CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Oppo A15s - Кейсове за Телефони

Телефонът Oppo A15, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него.

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Какво ще намеря на сайта? - Oppo A15s

Търсите аксесоар за своето мобилно устройство? Попаднали сте на правилното място. Нашият онлайн магазин е пълен с аксесоари и джаджи за телефони и таблети, които имат за цел да улеснят Вашето ежедневие. Предлагаме огромен избор от защитни аксесоари, които ще Ви помогнат да запазите вида на Вашето устройство. Тези аксесоари включват калъфи и екранни протектори, изработени от висококачествени материали. Други продукти, които можете да откриете на уебсайта ни са слушалки, преносими батерии, зарядни устройства, селфи стикове, Bluetooth колонки и много други. Нашият екип постоянно обновява селекцията ни от продукти, така с лекота да намерите точно това, което търсите за своето мобилно устройство. Не се колебайте, доверите ни се и улеснете начина Ви на живот с аксесоар или джаджа от etuo.bg. В случай, че не сте 100% удовлетворени с продукта, които сте закупили, имате 30-дневен срок да го върнете.

Кой вид калъф за телефон ще пасне на начина ми на живот?

Нещо, което трябва да имате предвид, когато търсите правилния калъф за телефон, е Вашият начин на живот. Особено непохватни ли сте в мобилния си телефон? Това е изключително важен фактор когато избирате калъф за телефона си. Ако сте човек, който работи в офис среда, тогава може да не Ви е необходим кейс, който да е изключително издръжлив и твърд. В този случай разгледайте колекцията ни от силиконови, гумени и пластмасови калъфи. Тези, които работят на строителните площадки ще искат кейс, който гарантира максимална защита. Понякога е жалко да покриете оригиналния дизайн на смартфоните си, така че изборът на по-евтин прозрачен калъф може да бъде чудесен за Вас. Тези калъфи са повече от достатъчни, за да защитят устройството от драскотини и леки повреди.

Защо дървените кейсове са толкова популярни?

Дървените калъфи за телефони могат да бъдат много леки в зависимост от дебелината на дървения материал, който е използван за производството му. Всички наши дървени калъфи за телефони са проектирани да бъдат с минималистичен дизайн, но предлагат нужната защита и желаната уникалност. И не се притеснявайте, нашите дървени калъфи за телефони са изключително леки и можете лесно да ги използвате в ежедневието Ви без особени затруднения. Дървените кейсове са много по-издръжливи от други калъфи като тези изработени от пластмаса. С течение на времето дървото става все по-полезно и привлекателно. За разлика от пластмасата, която може да се изкриви и износи, дървените аксесоари ще придобият характер след ежедневната употреба. Ако искате да имате гравиран дървен калъф за телефон, който да покрива телефона Ви, имаме много готови дизайни, от които да избирате. Няма как да не се влюбите в гравираните шарки, които правят калъфа още по-уникален на вид. Също така дървените ни калъфи са изключително приятни на допир.

Трудно ли е да проектирам свой собствен калъф?

Проектирането на кейс за телефон или таблет не е хич трудно. Няколко стъпки са нужни, за да създадете напълно оригинален кейс, с който да се откроите от всички останали. В допълнение ние от etuo.bg Ви предлагаме да изберете между два вида калъфи, които можете да проектирате – кейс тип книга/тефтер и силиконов калъф. Можете да започнете процеса на създаване на кейс като изберете модела на устройството и вида на кейса. След това ще бъдете прехвърлени към онлайн апликацията за проектиране на калъф, където ще откриете различни елементи, които можете да добавите към дизайна си. Пред Вас ще намерите виртуален панел, който представлява калъфът, който ще бъде проектиран. Към панела можете да добавите снимки, изображения, графики, текст, надписи, имена, цитати, каквото пожелаете. Единственото нещо, което е от голяма важност е качеството на снимките, които добавяте. Те трябва да бъдат с висока резолюция, така че дизайнът да бъде ясен и чист.