+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за OPPO A53

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Как да защитя своя смартфон?

Разгледайте огромният избор от аксесоари на нашия онлайн магазин и открийте точно това, което търсите. За да осигурите нужната защита на Вашия смартфон, ние силно препоръчваме закупуването на калъф от нашата серия. Всеки един калъф е изработен от висококачествени материали и е изключително ефективен в предпазването на устройството от всевъзможни механични наранявания. По този начин Вие ще си спестите излишните притеснения и ще можете да се радвате на атрактивния вид на смартфона за възможно най-дълго време. Какво чакате? Осигурете защитата на смартфона си още днес!

Какви са предимствата от закупуването на калъф?

Все още не сте сигурни? Вярвате, че сте достатъчно отговорни и внимателни, че да не нараните смартфона си. Обаче инциденти се случват постоянно и дори и най-малките надрасквания в ежедневието Ви могат да разрушат фантазията, че смартфонът изглежда перфектно. Като закупите калъф Вие ще имате допълнителна сигурност и защита и шансът Вашият смартфон да остане непокътнат е увеличен. Също така калъфите са ефективни в не само предпазването на външния вид на устройството, но и защитават уязвимите вътрешни компоненти, така че смартфонът да продължи да функционира по стандарт. Калъфът успява да осъществи това като поеме шока от удара при падане върху твърда повърхност.

OPPO A53 – спецификации на модела

Лекият, ултра тънък OPPO A53 е ергономично проектиран, за да се побере в една ръка, като същевременно поддържа дълготрайна батерия 5000 mAh. С ултра-бърза честота на опресняване от 90 Hz можете да гледате видеоклипове, да играете игри и да сте в крак с най-новите модерни хаштагове на един ултра гладък и плавен дисплей. Умело нагънат за текстура и вдъхновен от блестящия, полупрозрачен проблясък на океанските вълни, вижте блестящото отражение на призматичните цветове на светлината с великолепния дизайн на OPPO A53. С 13-мегапикселова основна камера, 2-мегапикселов обектив за дълбочина и 2-мегапикселов макро обектив, Вие можете да бъдете професионален фотограф.