Кейсове за Oppo A53s

Телефонът Oppo A53, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него.

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Oppo A53s е телефон от 2021 г. Той има добри спецификации и определено не е за подценяване. Смартфонът е готов да заснеме любимите ви моменти с близки и приятели и да ви осигури развлечение след натоварен ден в работата ви.

Как да защитите вашия Oppo A53s

Като всеки модерен смартфон, вашият Oppo A53s се нуждае от допълнителна защита, за да може да го запазите здрав и работещ. В днешно време непрекъснато излагаме телефоните си на риск от повреда или счупване, тъй като непрестанно бързаме и ставаме невнимателни. За да предотвратите евентуални повреди на телефона си, трябва да го защитите добре от външни влияния. Липсата на предпазители би довела не само до главоболия, но и до допълнителни, непланирани разходи за ремонт, които често надхвърлят повече от половината стойност на смартфона, когато сте го закупили.

Ние от etuo.bg сме ви подготвили два съвета, които ще ви помогнат да разберете как да предотвратите спуквания, надрасквания или счупвания на дисплея и корпуса на мобилното устройство:

 • - Изберете подходящ калъф за своя телефон, който да отговаря на вкуса ви. Важно е да харесвате как изглежда кейсът, тъй като ще го виждате всеки ден и е задължително той да носи само положителни чувства. Освен естетичен външния вид предпазителят трябва да бъде надежден и да защитава устройството от силни механични удари, падания от високо и други.
 • - Следващата стъпка към това да осигурите безопасност на смартфона си е да се сдобиете с подходящ протектор за дисплея му. Протекторът може да бъде под формата на защитно фолио или пък под формата на защитно стъкло, което да поеме ударите, насочени към дисплея и да го остави невредим.

Какви видове кейсове за Оппо А53с предлагаме

Etuo.bg е вашият сертифициран сайт, от който можете да закупите страхотни модели калъфи и аксесоари за Oppo A53s. Ние разполагаме с широка гама от продукти и сме ви подготвили само най-добрите артикули, които ще предпазят вашия телефон от повреди и ще го направят още по-впечатляващ.

Калъфите за Oppo A53s, които ще откриете в сайта, се разделят на следните категории:

 • - силиконови гръбчета – меки, удобни и разнообразни;/li>
 • - пластмасови кейсове – прозрачни или цветни;/li>
 • - универсални модели – подходящи за всеки тип смартфон, регулируеми;/li>
 • - калъфи тип “тефтер” – с две крила, удобни, осигуряващи отлична защита;/li>
 • - кейсове с модерен външен вид – с различни щампи, с впечатляващи картини, с елегантни флорални мотиви и т.н;/li>
 • - “флип” калъфи – с магнитно закопчаване;/li>
 • - кожени кейсове – семпли и елегантни;/li>
 • - с гравирани елементи – красиви и стилни;/li>
 • - с блясък и други.

Ако искате да направите калъфа за своя Oppo A53s още по-специален, можете да се възползвате от нашите услуги за изработка на персонализирани кейсове. Сложете любимата си снимка, цитат или някоя известна личност – вие избирате! Направете подарък за себе си или за близък приятел! Очакваме идеите и предложенията ви, за да създадем мечтания калъф за вашия Oppo A53s!

Защо калъфите тип “книга” са надеждни

Калъфите тип “книга” са едни от най-надеждните на пазара. Те са доста харесвани от потребителите и това не е случайно. Този вид кейсове са страхотни и препоръчваме да се сдобиете с поне един такъв за вашия Oppo A53s.

Калъфите тип “книга” представляват предпазител с две крила за корпуса на смартфона. Материите, от които могат да бъдат направени, варират, но това е още едно предимство, тъй като можете да изберете модела, който ви допада най-много.

Този вид кейсове осигуряват много добра защита за вашия Oppo A53s. Те обгръщат мобилното устройство от всички страни, което предпазва не само тялото на смартфона, но и дисплея му. “Книгите” са разнообразни, когато става въпрос за външен вид, и се произвеждат с всякакви шарки и щампи, едноцветни, в по-елегантен стил и т.н.

Друго предимство на тези калъфи е, че освен като предпазител за вашия Oppo A53s, те могат да служат и като поставка. Пуснете любимия си филм и се насладете на своето мини телевизорче. Благодарение на “поставката” ще имате възможността да се настаните удобно, да си вземете любимата храна за хапване и да забравите за некомфортното държане на мобилното устройство в ръка.

Защо да закупите онлайн от etuo.bg

Etuo.bg е онлайн магазин, който държи на качественото обслужване и на отличното отношение към клиента! Екипът ни е добре сработен и се старае да подобрява услугите, които предлагаме ежедневно.

Ние ви даваме възможност да се сдобиете с качествени и оригинални аксесоари за телефона или таблета и то на ниски цени!

Etuo доставя на територията на цялата страна и ви осигурява безплатна доставка за поръчки над 50 лева. Коректността е на първо място за нас и затова ви предоставяме възможността да върнете или смените закупените от нас артикули в 30 дневен срок. Не се колебайте, защото с etuo всичко е по-лесно! Изберете etuo и се доверете на качеството!