+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за OPPO A73 4G

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Как да предпазя вида на своя Oppo A73 4G?

Докато търсите калъф за смартфона си сте попаднали на нашия онлайн магазин. В него ще откриете огромен избор от аксесоари за телефони и таблети, но най-вече ние предлагаме широка гама от калъфи за смартфони. За Oppo A73 4G ще намерите калъфи с най-различни дизайни и изработени от разнообразни висококачествени материали. Независимо от кой точно калъф изберете да закупите, всеки един от тях обещава да осигури максимална защита на смартфона при механични наранявания и удари.

Какви са предимствата от калъф за смартфон?

Основното предимство на калъфа за смартфон се крие в неговата ефективна защита при механични наранявания, които могат да се случат на устройството във Вашето ежедневие. Като оборудвате смартфона си с калъф, Вие вече няма да има нужда да се притеснявате за нараняването на неговия вид. В допълнение калъфите за смартфони са изключителни ефективни в предпазването на вътрешните компоненти на устройството. Представете си, че изпускате смартфона на земята, калъфът ще поеме шока от удара и смартфонът ще продължи да функционира както обикновено. Но най-ценното качество на калъфа е в неговата способност да запази оригиналната стойност и вид на смартфона, така че да имате възможността да го препродадете или пък замените за по-добър модел в бъдеще.

Oppo A73 4G – спецификации на модела

OPPO A73 4G актуализира телефоните с камера до ново поколение. Прилагайки A.I. технология за разкрасяване на изображения, това Ви дава най-естественото и страхотно селфи. Задвижван от сложни алгоритми на A.I. технология за разпознаване на красота, 16MP предната камера на A73 улавя истинската Ви красота. Неговият 6- инчов FHD + пълен екран се вписва артистично в рамката на игри и видеа. Със своите размери, смартфонът може удобно и уютно да седи в джоба или ръката Ви. Екранът с 2160 х 1080 пиксела Ви угощава с завладяващо визуално изживяване. Oppo A73 е оборудван с 3 GB RAM и водещ осемядрен процесор, който се ускорява до 2,5 GHz.