Кейсове за Oppo A74 4G

Телефонът Oppo A74 5G, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него.

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Голяма част от предлаганите днес смартфони, включително и моделът Oppo A74 4G, са с големина на дисплея над 6 инча. Това са доста големи размери за мобилно устройство, но те дават удобството от сърфирането в интернет и набирането на текстови съобщения. Подобни размери имат и един голям негатив - правят устройството податливо на счупвания и физически повреди. Единственото надеждно решение е осигуряването на предварителната му защита, чрез специалните калъфи в онлайн магазин etuo.bg. Какви видове са достъпни и как да осигурите надеждна и качествена защита на своите телефони?

Как да защитите своя Oppo A74 4G

Красивият и елегантен стъклен дизайн прави Вашия Oppo A74 4G много чувствителен към физическите контакти с твърди и монолитни повърхности - керамика, бетон и метал например. Те могат да причинят ожулвания, напукване на корпуса или дисплея или тяхното счупване и техническа повреда. Предварителната им защита обаче гарантира повишена устойчивост към подобни повреди и спестяване на скъпи сервизни ремонтни процедури. За щастие, днес има специални калъфи за този смартфон, които надеждно го защитават и поемат голяма част от силата на удара.

За да можете обаче да продължите ефективно и пълноценно да използвате своя Oppo A74 4G, трябва внимателно да подберете и калъфите за него. В подобен случай отворите ще са съобразени спрямо разположението на бутоните, конекторите и обективите на камерите в телефона. Ето защо, когато правите своя избор, освен подбора на съответните видове, които ще разгледаме след малко, трябва да обърнете внимание на моделите, предназначени конкретно за Oppo A74 4G.

Какви видове кейсове предлагаме за Оппо А74 5 джи

Колкото и голямо да е разнообразието от калъфи в онлайн магазина Etuo, всички те са разделени в няколко отделни категории, което прави избора им по-лесен и бърз. При нас например се срещат следните разновидности:

  • - Универсални - в тях могат да се поставят различни видове марки и модели телефони, но важно условие е при избора, да се съобразят размерите на смартфона. Много наподобяват малка луксозна чантичка, която е закачена отстрани на колана и не създава никакъв дискомфорт. Лесно се отваря, надеждно съхранява апарата и се намира постоянно буквално до ръката Ви;
  • - Тефтер - външно наистина прилича на луксозен кожен тефтер, чиято подвижна част се отваря настрани, по подобие на малка книга. Този тип калъф предоставя пълна защита на Oppo A74 4G и само за секунди осигурява пълен достъп до целия дисплей на телефона. Притежава малки отделения за поставяне и съхранение на дебитни или кредитни карти и много добре се вписва в комбинация с официално облекло;
  • - Флип - друг вид, подобен на тефтера, калъф за Oppo A74 4G, но подвижната част при нейното отваряне пада надолу. Той е лесен за отваряне с една ръка, което го прави предпочитан от хората, чиято работа е свързана със заемане на ръцете им. Отделните видове също са изработени от изкуствена кожа и са много красиви и елегантни.

Защо силиконовите калъфи са толкова предпочитани

Изработените от силикон калъфи за Oppo A74 4G са друг вид аксесоари, наричани още гръбчета, тъй като защитават само гърба на телефона. За цялостна защита се комбинират със стъклени протектори, залепващи се върху дисплея. Гръбчетата могат да бъдат прозрачни или цветни, позволявайки наслаждаване на елегантния и красив дизайн или приспособяването му към текущия Ви аутфит. Този тип калъфи за Oppo A74 4G са харесвани предимно от младежите, тъй като позволяват проектирането на индивидуално графично изображение на задната им част.

Гръбчетата още са много евтини, дълготрайни и са елементарни за поддръжка. Осигуряват надеждна защита на смартфона, гъвкави са и могат да бъдат прибрани, без да заемат много място. Подобряват сцеплението с дланта или друг вид гладка повърхност, което значително намалява вероятността от изпускания, подхлъзвания и падания на устройството. Когато гръбчето е подбрано специално за съответния модел смартфон, неговите отвори перфектно съответстват с разположението на бутоните, конекторите и обективите на основната камера.

Тези модерни калъфи за защита на Oppo A74 4G са лесни за премахване и поставяне, материалът им не се износва бързо и са много дълготрайни, при правилна употреба. Ако притежавате няколко различни цвята, можете бързо и почти мигновено да ги сменяте, така че да съответстват на настоящото Ви облекло.

Защо да закупите онлайн от etuo.bg

Като специализиран онлайн магазин за продажба на калъфи за Oppo A74 4G и други модели смартфони, etuo.bg много държи на качеството на продуктите си и на адекватното, бързо и професионално обслужване. За целта внимателно подбираме партньорите си, техните доставчици и оптимизираме работните си процеси, за да предлагаме най-достъпни цени. Периодично надграждаме знанията и уменията на екипа ни, а големият процент на доволните ни клиенти е достатъчна индикация за добре свършената от нас работа. Възползвайте се и Вие!