+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за OPPO A94 5G

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Най-често срещаният проблем, който води клиентите в сервизите за мобилни устройства, са счупените стъклени екрани. Дисплеите са особено уязвими на счупване, ако точката на удар е в ъгъла на телефона, където силата, упражнявана върху стъклото, е по-концентрирана. Освен тази част можете да получите пукнатини и надрасквания и на други места на смартфона си. За да сте защитени, трябва да изберете своя калъф.

Как да изберете калъф за OPPO A94 5G

Това невинаги е лесна задача, но има няколко неща, които да вземете предвид, за да се улесните в избора си.

 • - Изберете модел, който предпазва при удари - За базово ниво на защита изберете калъф, направен от ударопоглъщащ материал (като силикон или гума), който покрива уязвимите ъгли на телефона ви. Експертите не препоръчват пластмасови модели, които не абсорбират ефективно ударите и е по-вероятно да ги пропуснат върху самото устройство.
 • - Помислете за вашите нужди - Според експерти повредата от вода е по-рядко срещана от счупването на екрана, въпреки че те отбелязват, че водните инциденти обикновено се случват през дългите уикенди и лятото, когато плувците погрешка вземат телефоните си със себе си. Тогава ще трябва да се насочите към специалните модели, които са водоустойчиви, въпреки че и те няма как да са на 100% ефективни при солидно намокряне.
 • - Калъфи с екстри - Ако постоянно ви пада батерията, специалистите съветват да изберете модел с вградена батерия. Има и видове, които са снабдени с прегради, в които да поставите своята лична или дебитна карта, пари или други.
 • - Трябва ли да използвате протектор за екран - На пазара за аксесоари за телефони се предлагат протектори за екран, които прилепват директно към повърхността на дисплея. Експертите препоръчват да инвестирате в протектори за екран от закалено стъкло, които отклоняват драскотините по-ефективно от пластмасовите протектори. Съветите са да търсите протектори с оценка на твърдост 9H. Това е идеалната дебелина и все още получавате тази яснота с висока разделителна способност на екрана. Докато залепващите протектори на екрана ефективно предпазват телефоните от директна сила върху сензорния екран, те не издържат добре, когато телефонът е ударен отстрани или в ъглите.
 • - Намиране на вашия идеален вариант и дизайн - Ще искате да изберете цвят и дизайн, които отговарят на вашия стил, но има няколко други неща, за които си струва да помислите. Помислете как ще усетите калъфа в ръка. Много от тях имат ръбести страни или специални покрития за подобряване на сцеплението. Пазете се от твърди капаци или такива с неподходящи изрези. Отворите за портове и обективи на камерата трябва да са достатъчно големи, за да не създават проблеми, докато използвате телефона си. По-дебели и здрави калъфи понякога могат да попречат на безжичното зареждане. Ако не можете да изпробвате калъфа преди да купите, прочетете някои онлайн ревюта или попитайте производителя.
 • Какви модели калъфи за OPPO A94 5G се предлагат в онлайн магазин etuo

  Според материала на производство, в момента в сайта се предлагат силиконови/каучукови кейове. Моделите са разнообразни като цветове, дизайни и дебелина.

  • - Силиконови предложения – те са изработени от TPU материал с високо качество, който е с гаранция за доста добро ниво на предпазване. Този кейс предотвратява нараняване и драскотини по дисплея и корпусът на смартфона. Той предпазва и от замърсяване, защото прилепва перфектно върху устройството. Този капак има еластичност и поема удара при изпускане. Разрезите за компонентите са прецизни и не е нужно да махате протектора, когато трябва да зареждате или друго. Можете да почиствате кейса, като го миете с вода или да го изтриете с кърпа.
  • - Елегантни модели, които съчетават ефективна защита и елегантен дизайн. Моделите са с разнообразни щампи и цветове и идеално отговарят на формата на OPPO A94 5G. Кейсът е много приятен на допир и освен това ефективно защитава.
  • - Матирани модели – цветни кейсове и придава елегантен вид на устройството. Предпазва от повреди и надрасквания и е много удобен, когато държите смартфона в ръка. Цветовете са устойчиви на избледняване и абразия. Матовото покритие е много стилно и елегантно. Могат да се почистват лесно и бързо. Можете и да персонализирате своя кейс, ако решите. Трябва само да се избере снимка или надпис и този принт ще се появи на вашия протектор. Много интересно и уникално, като така няма как да объркате вашия телефон и сред десет еднакви модела.

  Изживяванията, които нашите смартфони ни позволяват да имаме (получаване на най-новата информация, правене на снимки, които ценим, поддържане на връзка с любимите хора) си заслужава да бъдат защитени.