Кейсове за Oppo Find X3 Lite

Кейсове за Oppo Find X3 Lite


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Oppo Find X3 Neo, Oppo Find X3 Pro, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Тъкмо сте се сдобили с новия си OPPO Find X3 Lite и сте напълно възхитени? Нямаме съмнение в това, защото знаем колко страхотен е този нов модел смартфон. Това невероятно мобилно устройство на марката Оппо е проектирано, така че да заплени всеки, особено ако сте запален по снимковото създаване и търсите перфектния телефон, който да ви служи вярно, докато творите и създавате майсторски шедьоври.

OPPO Find X3 Lite разполага с отличителни спецификации и светкавично презареждаща се батерия, която да е готова за нови подвизи във всеки момент. Той изглежда страхотно, пасва удобно на ръката ви и стои като изписан. Най-голямото предимство на този смартфон обаче си остават камерите му. Той съдържа цели четири вида камери с различна способност за заснемане на всеки момент, който пожелаете. С помощта на вашия OPPO Find X3 Lite е лесно да се отдадете на любимото си занимание и да създавате изкуство!

Как да защитите вашия OPPO Find X3 Lite

Какво би се случило, ако не полагате грижи за своето устройство и не му осигурите достатъчна защита от външния влияния? Сигурни сме, че не бихте искали да съсипете това технологично бижу, като го изпуснете от високо по време на снимки или като го ударите силно в някой твърд предмет (неволно, разбира се). Никой не би бил щастлив, ако чисто новия му OPPO Find X3 Lite стане на парчета за по-малко от няколко секунди, защото ще се наложи да го поправи и да даде безумно много пари за ремонта му.

Ние от etuo не искаме това да се случи на вас и затова сме длъжни да ви посъветваме как да защитите вашия OPPO Find X3 Lite по-добре и да минимизирате риска от счупването му:

 • - Сдобийте се с надежден, оригинален и здрав протектор за дисплей, който да предпази екрана на мобилното ви устройство дори в най-тежките инциденти. Едни от най-добрите варианти са удароустойчивото фолио и удароустойчивото защитно стъкло. Първият вид е малко по-незабележим върху устройството, но може да ви се наложи да поискате оторизирана помощ за поставянето му, тъй като има опасност да не успеете да изкарате целия въздух под протектора, ако се опитате сами. Вторият тип е малко по-обемен, но пък на практика, чрез него се създава още един екран върху този на вашия OPPO Find X3 Lite и ударите трудно могат да достигнат до оригиналния дисплей.
 • - Изберете подходящ калъф за вашия нов телефон. Калъфите са аксесоарът, който със сигурност ще предпази успешно корпуса на вашия OPPO Find X3 Lite. Когато закупите качествен и стабилен кейс, намалявате риска от надраскване, спукване или повреда на тялото на смартфона.

Какви видове кейсове предлагаме за модела

В etuo.bg ще откриете невероятни и качествени модели калъфи за своя OPPO Find X3 Lite. Ние ви предлагаме само най-добрите модели и то на ниски и достъпни цени. Онлайн магазинът ни е богато зареден и сме убедени, че ще намерите всичко, което ви трябва, за да защитите мобилно си устройство и да му вдъхнете малко индивидуалност.

Видовете калъфи за OPPO Find X3 Lite, които ще намерите в раздела, се разделят на някои от следните категории:

 • - силиконови и пластмасови гръбчета – най-търсени и предлагани, с уникални дизайни;
 • - прозрачни;
 • - цветни;
 • - с модерни гравирани бохо елементи;
 • - универсални кейсове;
 • - калъфи тип “тефтер” и тип “книга”;
 • - “флип” модели;
 • - кожени калъфи;
 • - алуминиеви опции и други.

За креативните ни клиенти предлагаме услуги за персонална изработка на калъф по ваш стил и вкус. Развихрете въображението си и създайте нещо свое! Вие решавате – ние изпълняваме! Очакваме вашите идеи, които с радост ще осъществим!

Защо силиконовите калъфи са толкова търсени

Какво е първото нещо, което си представяте, когато чуете: “калъф за телефон”? Да, точно така – силиконови гърбове. Но защо точно този тип кейсове изниква в съзнанието ви, след като на пазара могат да се открият стотици други опции? Ние знаем отговора на въпроса и е време да ви го разкрием. Силиконовите кейсове са най-търсените модели предпазители за всякакви телефони. Те са меки, гумирани, удобни и супер приятни на допир. Тези гръбчета прилепват абсолютно плътно за вашия смартфон и това не позволява на праховите частици да проникнат и да замърсяват корпуса на мобилното устройство. Освен това плътното прилепване не създава риск от изхлузване на калъфа от гърба на смартфона и го защитава много добре. Гумената основа омекотява ударите при падане на устройството от високо и го предпазва от повреди и счупвания.

Други две причини за популярността на силиконовите калъфи са:

 • - Изключително разнообразие на модели и дизайни;
 • - Осигуряват лесен достъп до екрана на вашия OPPO Find X3 Lite.

Защо да закупите онлайн от etuo.bg

Etuo.bg ви предлага широка гама от артикули, нужни на вашия телефон, за да направите използването му още по-безпроблемно. Ние ви предлагаме безплатна доставка за покупки над 50 лева на територията на цялата страна. Ако не сте доволен от закупените стоки, можете да ги върнете в 30 дневен срок от датата на получаване! Изберете etuo и се доверете на качеството!