Калъфи за Oppo Find X5 Pro

Кейсове за Oppo Find X5 Pro


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Oppo Find X5, Oppo Find X5 Lite, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Oppo Find X5 Pro не е много по-различен от своя предшественик, по отношение на дизайна – дълго, тънко мобилно устройство, което излъчва лукс и качество, както на външен вид, така и на спецификации и функции. Защитата му също е много важна, за да запази перфектния си външен вид, колкото се може по-дълго.

Прилики с Find X3 Pro

Oppo е със същия голям размер за X5: 163,7 x 73,9 x 8,5 мм. Тези измервания са само с около 0,2 мм по-различни от Find X3 Pro, а теглото на X5 е само с 2 грама по-тежко – 195 грама. USB-C портът, бутонът за захранване, монтиран в десния край и бутонът за сила на звука са на сходни места. X5 Pro е с класификация IP68 срещу прах и леко намокряне.Задната част е направена от керамичен материал, който изглежда стилен и скъп.Има версия на телефона, която заменя керамичния заден материал с изкуствена кожа, но тези бройки са малко, а и не на всеки се харесва този дизайн. Голямата разлика между X3 Pro и X5 Pro е, че при вторият модел е преработена камерата. Това не е точно дизайнерска революция, но е основният фактор за различие между телефоните.

Oppo Find X5 Pro характеристики

Няма никакви забележителни промени на екрана от последното поколение Oppo, но това не е непременно недостатък, тъй като екранът е много добре изглеждащ. Това е 6,7-инчов AMOLED панел, който е разчупен в горния ляв ъгъл и е с извивки по краищата. Резолюцията е 1440 x 3216, честотата на опресняване е 120Hz, максималната яркост е 1300 нита и съотношението на страните е 20:9. Това е голям списък от спецификации, но какво означава всичко това от гледна точка на потребителя? Е, това е страхотно изглеждащ дисплей, с висок контраст, смели цветове и много висока яркост (когато го увеличите ръчно).Освен това вграденият в екрана скенер за пръстови отпечатъци е изпробван и малко по-чувствителен от този на миналогодишния модел, а промените в опциите за персонализиране на софтуера правят Always-On Display истинско удоволствие за използване.

Защо да използвате калъф за мобилен телефон

Никога не знаете кога ще изпуснете скъпия си смартфон. За да преодолеете негативните последици в такива случаи, трябва да вземете защитен калъф за телефона си. Ако искате да извлечете най-голяма полза от тази покупка, трябва да направите проучване и да разберете защо са необходими калъфи за мобилни телефони и кои предлагат най-добрата защита. Калъфите за телефон са в състояние да допринесат значително за визуалната привлекателност на вашето устройство. Ако искате мобилният ви телефон да изглежда добре, всичко, което трябва да предприемете, е да закупите защитен калъф за вашето устройство. Ще можете да намерите много различни видове в онлайн магазин Етуо. Разнообразието е много голямо и ще успее да задоволи дори най-изискания вкус. Кейсовете се предлагат във всякакви дизайни и цветове. Ето защо, ще е лесна задача да се сдобиете с издръжлив защитен калъф за телефон, който е свързан с вашите предпочитания. А на въпроса – необходими ли са калъфите за мобилни телефони? Отговорът е категорично “Да”!

Какви предимства има използването на калъфи за телефон?

С калъфите за телефони, хората получават по-добри преживявания и могат да бъдат сигурни за безопасността на устройството си. Ето защо насърчаваме потребителите да помислят дали искат да ползват по-дълго своя телефон и дали това може да стане, ако не ползват кейс. Ето и предимствата:

  • - Калъфите за телефони са важни за защита на вашия смартфон;
  • - Ако не купите калъф за мобилен телефон, ще използвате същия модел смартфон, който имат много от вашите приятели, колеги и членове на семейството. Но ако можете да закупите сладък и модерен калъф за телефон, ще можете да го направите да изглежда привлекателен и уникален и няма да го объркате, дори сред 20 еднакви устройства;
  • - Mожете да ползвате калъфа и за портфейл с поставка за карти, което ще ви хареса. Имате възможност да ползвате кейса като поставка, докато гледате клипове.

Видове

Има различни видове калъфи, от които можете да избирате. Най-предпочитани са тези от силикон, защото са гъвкави, тънки и не правят телефона много по-голям от действителните му размери. Прозрачните варианти се търсят доста, защото не прикриват дизайна на устройството, а някои модели са и със специален акцент – принт на животно, цвете, пейзаж и други. Моделът Oppo Find X5 Pro е един от новите на пазара, разнообразието от видове кейсове за тези устройства постоянно се разширява. Едно обаче е сигурно – защитата е много важна и затова не я пренебрегвайте.