+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за смартфони OPPO Reno 3 5G

Кейсове за OPPO Reno 3 5G


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните OPPO Reno 3, OPPO Reno 3 Pro, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Как да предпазя своя OPPO Reno 3 5G?

Разгледайте нашия онлайн магазин, за да откриете многообразие от аксесоари, осигуряващи ефективната защита на устройството Ви. За OPPO Reno 3 5G сме се запасили с атрактивна колекция от калъфи с най-различни дизайни, така че не само да предпазите смартфона, но и да изразите индивидуалния си вкус. Калъфите ни са изработени от висококачествени материали и обещават максималната защита на вида на устройството при всякакъв вид наранявания. Носете смартфона си спокойно без да Ви мъчи страхът от неговото падане на земята като закупите един от нашите великолепни калъфи.

Предимствата от използването на калъф

Едно от основните предимства на използването на калъф е, че той ефективно ще защити гърба на смартфона от надрасквания и напуквания. По този начин стойността на мобилното устройство ще бъде запазена и Вие в бъдеще можете да го продадете на по-висока цена или пък да го размените за по-нов модел. Също така калъфите са изключително добри в поемането на шока от механични удари в случай на падане от високо. Като поемат шока те предоставят предпазването на ценните вътрешни компоненти на смартфона, така че той да продължи да изпълнява стандартните си функции.

OPPO Reno 3 5G – спецификации на модела

Пуснат на пазара през 2019г., новото попълнение на марката OPPO Reno 3 5G впечатли потребителите си с не само опцията за 5G, но и с атрактивни си спецификации. Размерът на екрана на Reno3 е 16,2 см (6,4 инча) като пълен правоъгълник, а съотношението между екрана и тялото е 90,8%. Reno3 използва 48MP ултра-чиста основна камера, 8MP ултра-широкоъгълен обектив и 13MP телефото обектив комбо, за да донесе високоефективни резултати в различни среди, когато използвате функцията 5x Hybrid Zoom. Заредете от 0% до 50% само за 30 минути или пък заредете до 100% само за 73 минути с батерията от 4025mAh. Reno3 поддържа 1080P стрийминг в Netflix, което ще Ви позволи да се наслаждавате на HD телевизионни серии и филми по всяко време и навсякъде. OPPO Screen Image Engine (OSIE), разработената от OPPO технология за визуална оптимизация увеличава наситеността на картината и контраста за подобряване на визуалните ефекти.