+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за OPPO Reno 4

Телефоните OPPO Reno 4 Lite, OPPO Reno 4 Pro 5G, OPPO Reno 4Z 5G, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Как да защитя своя OPPO Reno 4?

Попадайки на нашия онлайн магазин Вие ще намерите огромен избор от аксесоари за смартфони, които не само ще улеснят ежедневието Ви, но и ще удължат живота на устройството. Едни от най-популярните ни продукти са нашите аксесоари. Те са изработени от висококачествени материали и перфектно ще прилегнат по модела смартфон. По този начин устройството ще бъде защитено от най-различни механични наранявания, така че то да запази своята оригинална стойност и вид. Не чакайте да нараните своя смартфон, че да осъзнаете, че той се нуждае от допълнителна защита. Закупете калъф и му осигурете нужната закрила.

Предимствата от закупуването на калъф

Със закупуването на калъф от нас идват няколко основни предимства. Калъфът е ефективен в предпазването на смартфона от външни наранявания, които могат да повредят неговия екстериор. Но също така калъфът е ефективен в предпазването на вътрешните компоненти на устройствата, така че то да функционира както обикновено. Той постига това като поеме шока от удара в случай на сблъсък с твърда повърхност. Като смартфонът бъде ефективно защитен, шансът да запазите вида и стойността му се увеличава. Това означава, че след време Вие ще можете да го препродадете или пък замените за по-нов модел.

OPPO Reno 4 – спецификации на модела

С двуостър 2.5D екран, този тънък телефон се отличава с ясно изразени контури, като същевременно го прави наистина небесен за задържане. Екранът AMOLED намалява синята светлина за комфорта на очите Ви, като същевременно осигурява голяма яснота и детайли. Фокусирайте се върху това, което има значение с 48MP ултра-ясна основна камера, 8MP свръхширока камера и 2MP моно камера. Ултра чистата тройна LDAF камера Ви позволява да заснемете неочаквани моменти на красота. OPPO Reno4 се предлага оборудван с процесор Qualcomm Snapdragon 765G. Този мощен процесор поддържа както 5G SA, така и 5G NSA режими и е адаптивен към основните честотни ленти. Многослойната система за течно охлаждане и 8GB + 128GB голям капацитет памет осигуряват силна поддръжка на 5G мрежата.