+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за смартфони OPPO Reno 4 Pro 5G

Кейсове за OPPO Reno 4 Pro 5G


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните OPPO Reno 4, OPPO Reno 4 Lite, OPPO Reno 4Z 5G, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Как да защитя своя OPPO Reno 4 Pro 5G?

Желаете да осигурите нужната защита на Вашето устройство, но не знаете откъде да започнете? Нашият онлайн магазин е зареден с огромен избор от аксесоари, от които можете да изберете. Едни от най-популярните ни продукти са нашите калъфи. Те са изработени от многокачествени материали и обещават да удължат живота на смартфона Ви като го защитят от най-различни механични наранявания. Също така калъфите ни идват с разнообразни дизайни, така че да намерите идеалния калъф, който не само ще пасне перфектно на смартфона, но и ще пасне на Вашия индивидуален стил.

Предимствата от закупуването на калъф

Едно от основните предимства на използването на калъф е, че той ефективно ще защити гърба на смартфона от надрасквания и напуквания. По този начин стойността на мобилното устройство ще бъде запазена и Вие в бъдеще можете да го продадете на по-висока цена или пък да го размените за по-нов модел. Също така калъфите са изключително добри в поемането на шока от механични удари в случай на падане от високо. Като поемат шока те предоставят предпазването на ценните вътрешни компоненти на смартфона, така че той да продължи да изпълнява стандартните си функции.

OPPO Reno 4 Pro 5G – спецификации на модела

OPPO Reno4 Pro 5G е тънък и изключително лек. С 3D извит екран, с тегло само 172 грама, той може да се използва с една ръка за продължителен период от време с лекота. Устройството предлага 48MP ултра-ясна основна камера (поддържа се OIS), 12MP Ultra Night широкоъгълна видеокамера и 13MP телефото камера. Ултра чистата тройна камера LDAF Ви позволява да заснемете неочаквани моменти на красота и Ви позволява бързо да се съсредоточите върху това, което има значение. Reno4 Pro 5G се предлага оборудван с процесор Snapdragon 765G. Този мощен процесор поддържа както 5G SA, така и 5G NSA режими и е адаптивен към основните честотни ленти. Многослойната система за течно охлаждане и 12GB + 256GB голям капацитет памет осигуряват силна поддръжка на 5G мрежата.