+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница

Калъфи за смартфони OPPO Reno 4Z 5G

Кейсове за OPPO Reno 4Z 5G


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните OPPO Reno 4, OPPO Reno 4 Lite, OPPO Reno 4 Pro 5G, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Как да защитя своя Oppo Reno4 Z?

Нашият онлайн магазин е идеалното място, където можете да намерите аксесоар за своя смартфон. За ефективната му защита Ви препоръчваме да разгледате нашата селекция от висококачествени калъфи. Изберете от най-различни дизайни и щампи, така че да оборудвате устройството си със стилен аксесоар. Независимо от кой калъф изберете, всеки един от тях обещава да осигури максимална защита на смартфона при най-различни механични наранявания. Не чакайте да нараните смартфона си, че да осъзнаете нуждата от калъф, а закупете един още днес. Спестете си ненужните притеснения като закупите един от нашите калъфи за смартфона Ви.

Предимствата от закупуването на калъф

Вече уточнихме основното предимство на калъфа и то е неговата ефективна защита при случаи, когато смартфонът може да бъде наранен. И затова е изключително важно да обмислите да направите този чудесен подарък за смартфона си. Обаче калъфът не само предпазва външния вид на смартфона, но и защитава неговите вътрешни компоненти. В случаите когато смартфонът падне на земята или на друг вид твърда повърхност, калъфът ефективно ще поеме шока от удара и така ценните вътрешни частици ще останат непокътнати и устройството ще продължи да функционира както обикновено. Най-вече калъфът ще успее да запази оригиналната стойност и вид на смартфона за възможно най-дълго време.

Oppo Reno4 Z – спецификации на модела

Задната камера OPPO Reno4 Z носи усещане за дълбочина, с многопластов външен вид, който центрира четири лещи около цветно платно. OPPO Reno4 Z може да се свърже както към SA, така и към NSA 5G мрежи. Смартфонът е способен да поддържа ултра-HD видео разговори за това лично усещане. Неговата 48MP основна камера използва 4-в-един пиксел, за да улови повече светлина. А по-широкият динамичен диапазон Ви позволява да правите ясни, балансирани снимки при всякакви светлинни условия. Батерията от 4000mAh с 18W бързо зареждане гарантират не само скорост, но и безопасност. OPPO Reno4 Z 5G предлага 8GB RAM и 128GB място за съхранение, така че можете да снимате, записвате и изтегляте до насита.