+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница

Калъфи за смартфони OPPO Reno 5 Lite

Кейсове за OPPO Reno 5 Lite


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните OPPO Reno 5 5G, OPPO Reno 5Z 5G, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Какво ще намеря на etuo.bg?

Нашият онлайн магазин специализира в продажбата на аксесоари и джаджи за телефони и таблети и се гордее с огромния избор, който предоставя на клиентите си. Сред широката ни гама от продукти вие ще намерите аксесоари като калъфи и екранни протектори. Други аксесоари, които можете да разгледате са нашите Bluetooth колонки, слушалки, зарядни, адаптери, USB кабели, флаш памет и много други. От каквото и да се нуждае вашия смартфон, със сигурност ще го откриете на etuo.bg. В случай, че желаете да осигурите ефективна защита на вашето мобилно устройство, силно ви препоръчваме да разгледате селекцията ни от кейсове и екранни протектори. Те успешно ще предпазят телефона или таблета ви от механични наранявания и драскотини, така че вида на устройството да остане непокътнат. Освен това можете и да проектирате свой собствен калъф, с който не само да защитите смартфона си, но и да украсите с уникален дизайн.

Защо да закупя калъф за своя OPPO Reno 5 Lite?

В днешно време стигмата е, че калъфът само ще загрози или покрие телефона ви и не си заслужава да купите кейс. Много притежатели на смартфони вярват, че са достатъчно внимателни да не изпуснат телефона си или че устройствата им са достатъчно издръжливи да поемат удари и драскотини. Това обаче не е 100% сигурно. Много често едно падане на телефона на земята е напълно достатъчно да напука гърба или екрана на телефона. Това обикновено завършва със закупуването на нов смартфон или инвестирането в скъп ремонт. Искате ли това да сте вие? Или искате телефонът ви да остане непокътнат за дълги години напред? Осигурете нужната защита на своя смартфон като го оборудвате с един от нашите висококачествени кейсове. Ние предлагаме широка гама от продукти, така че и най-претенциозния клиент да открие аксесоар, който одобрява. Не се колебайте повече, а разгледайте гамата ни от калъфи и изберете перфектния за своя OPPO Reno 5 Lite.

Какво представляват универсалните калъфи?

Универсалните калъфи са най-лесният начин да защитите телефона си. Тази категория включва кейсове за телефони, които универсално ще паснат на всякакви модели смартфони, тоест няма нужда да специфичен кейс, които идеално да отговаря на размерите на смартфона ви. Този вид калъфи е изключително популярен и идва в широка гама от материали и щампи. Най-ценното качество на универсалните калъфи за телефони е, че дори не е необходимо да знаете специфичните размери на устройството си. В допълнение този вид кейсове са добър избор за модели телефони, за които няма да откриете огромно разнообразие от калъфи. Най-често ще откриете универсални кейсове изработени от комбинация от силикон и пластмаса. Тази комбинация от материали е издръжлива и прави калъфа перфектен за осигуряването на ефективна защита на смартфона ви. Силно препоръчваме да разгледате селекцията ни от универсални калъфи и да откриете точно този, който идеално пасва на индивидуалните ви нужди и нуждите на устройството ви.

OPPO Reno 5 Lite – спецификации на модела

Запечатайте живота си със системата AI Quad Rear Camera. От макро, ултраширок ъгъл и равномерно увеличение OPPO Reno 5 Lite показва живота в живи и остри детайли. AI цветното портретно видео интелигентно извежда естествените цветове на обекта, докато фонът се превръща в черно и бяло, създавайки невероятни кадри, което ви позволява да бъдете в центъра на вниманието. Оптимизаторът на производителността на системата предоставя по-гладко и по-отзивчиво изживяване, което няма да се забави дори след продължителна употреба. С 30W VOOC Flash Charge, OPPO Reno5 Lite може бързо да се презареди, за да се върне в действие. Батерията от 4310mAh ви позволява да се възползвате от всяка възможност. OPPO Reno 5 Lite има функцията Battery Guard, която се адаптира към вашите навици за сън, за да приложи оптималните настройки за нощно зареждане, избягвайки продължително презареждане, докато си почивате.