+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница

Калъфи за смартфони OPPO Reno 5Z 5G

Кейсове за OPPO Reno 5Z 5G


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните OPPO Reno 5 5G, OPPO Reno 5 Lite, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Нуждае ли се моя OPPO Reno 5 Z от защитен аксесоар?

Преживявате същата дилема, която всеки притежател на смартфон има? Да купя ли допълнителен аксесоар или да го оставя без него? Тук ще ви обясним защо ние вярваме, че всеки смартфон, независимо от модела и марката, се нуждае от защитен аксесоар. Днешните смартфони оскъпяват с всяка измината година, поради новите технологии, които се вграждат във всеки нов модел. Когато закупите чисто нов телефон, това е скъпа инвестиция, която без нужната гаранция, може лесно да бъде похабена. При най-различни инциденти в ежедневието ви, смартфонът живее с постоянния риск, че ще бъде надраскан или напукан. Колкото и здрав да е корпуса на смартфона ви, той няма как да не бъде наранен след тежки удари. Закупуването на кейс е допълнителна инвестиция, която ще обещае телефонът да запази непокътнатия си вид за възможно най-дълго време и да не се нуждае от ремонт.

Защо да закупя калъф тип книга?

Този вид калъф е изключително популярен, поради мултифункционалните си качества. Най-ценната характеристика на калъфът тип книга е, че той не само ще защити ефективно гърба и страните на устройството, но и ще предпази екрана ви от драскотини и пукнатини. Някои от вас могат да смятат, че постоянното отваряне и затваряне на кейса ще бъде непрактично и досадно. Тази непрактичност може да бъде премахната, защото той може да предлага най-различни екстри като допълнителна стойка и прозрачно прозорче отпред, което ви позволява да отговаряте на обаждания и да проверите времето. Калъфите тип книга също така идват в разнообразие от цветове и дизайни, така че с лекота да откриете точно този, от който вашия смартфон се нуждае. На нашия сайт вие ще откриете разнообразие от кейсове тип книга, от които да изберете. Не само това, но и можете даже да проектирате свой собствен дизайн на този вид калъф, ако искате да притежавате уникален аксесоар.

Какви са ползите от закупуването на кожен кейс за телефон?

Една от най-привлекателните характеристики на кожения кейс за телефон е неговият стилен вид. Кожата е материал, който често е свързан с изисканост и елегантност. Коженият калъф за телефон е подходящ за хората, които са фенове на изчистени дизайни и не желаят натруфени аксесоари. В допълнение на тези качества, кожата е изключително приятна на допир. В сравнение с пластмасовия кейс, кожения ще бъде много по-приятен за държане и поради текстурата, ще бъде труден за изплъзване. Когато става въпрос за издръжливостта на кожения калъф, това не трябва да ви притеснява. Кожата е лесна за поддържане и дори с времето тя да леко да се похаби, калъфът ще придобие още по автентичен вид. Спрямо колко е ефективен кожения калъф в защитаването на телефона, той осигурява средно ниво на защита и достатъчно издръжлив да поеме най-често срещаните механични наранявания и удари. Нашият онлайн магазин предлага широка гама от кожени кейсове и ви кани да я разгледате.

OPPO Reno 5 Z – спецификации на модела

Около 173g лек и 7,8 мм тънък, усетете гладкия елегантен дизайн на един от най-тънките 5G телефони на пазара. Наслаждавайте се на гледане на HD съдържание на Super AMOLED дисплея с голямо съотношение екран-тяло от 90,8% с In-Display Fingerprint 3.0. Изпитайте супер бързи 5G скорости с високоефективен процесор, докато 360 ° антената 3.0 осигурява оптимален сигнал, независимо как държите телефона си. Патентованият от OPPO флаш заряд VOOC, комбиниран с 4310mAh голяма батерия, ви позволява бързо да се включите, докато VOOC Flash Charge е особено полезен при аварийни ситуации с ниско ниво на батерията. В комбинация с основния 48MP обектив, патентованият Ultra Night Video Algorithm на OPPO значително подобрява производителността на правене на видео през нощта. Нощните видеоклипове са не само значително по-ярки, но и с по-живи цветове.