CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Oppo Reno 7 Lite 5G - Кейсове за Телефони

Кейсове за Oppo Reno 7 Lite 5G


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Oppo Reno 7 4G, Oppo Reno 7 5G, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Битката за челните позиции в сферата на технологиите в наши дни е по-ожесточена от всякога. Стотици брандове се опитват да разработят отлични за нуждите на потребителите устройства. Що се отнася до телефоните, борбата за слава там е много голяма. Компаниите се състезават в създаването на все по-компактни, но разполагащи с всичко смартфони. Значителното намаляване на размерите им ги прави по-чупливи, което налага нуждата от калъфи. Но за да бъде удължен животът на устройството ви, протекторът трябва да бъде надежден. Ние от etuo.bg, предлагаме калъфи от най-висок клас качество. В нашия онлайн магазин бихте открили аксесоари за всеки модел телефон, включително и Oppo Reno 7 Lite 5G.

Специфики на мобилния апарат

Това е един от най-пресните продукти на борсата. Пуснат в продажба през юни месец тази година, този телефон е сред най-модерните и функционални, които въобще се предлагат в момента. Някои от важните характеристики на Oppo Reno 7 Lite 5G, хващащи потребителското око са следните:

  • - Тегло и тяло – тежащ 173 гр, Oppo Reno 7 Lite 5G разполага със стъклени предна и задна част в комбинация с пластмасова рамка;
  • - Дисплей и процесор – размерът на екрана е 6.43 инча, а резолюцията, която този телефон поддържа е 2400 на 1080 пиксела. Процесорът се състои от 8 ядра;
  • - Памет и звук – притежава 128GB вътрешно съхранение и 8GB RAM памет. Има вградени високоговорители, както и 3.5мм аудио жак за слушалки;
  • - Камера – тя е тройна с 64MP широкоъгълна, 2MP макро и 2MP дълбочинна задна камера. Предната такава е 16MP и има възможността да заснема HDR кадри;
  • - Батерия и екстри – Oppo Reno 7 Lite 5G разполага с 4500mAh литиева батерия с възможност тя да бъде заредена с функцията “Fast Charge”. Като екстри се окачествяват сензорът за пръстов отпечатък, акселерометърът, жироскопът и компасът.

Характеристики на калъфите за Oppo Reno 7 Lite 5G

Специалните аксесоари за този вид телефон са изработени от качествен силиконов, матов или TPU материал. В нашия онлайн магазин бихте намерили висококачествени подобни предпазители за вашия Oppo Reno 7 Lite 5G. Гарантираме последващата протекция на телефона ви. Красиво изглеждащите дизайни в един цвят или микс от цветове допринасят за външния вид на вашето устройство. За да може защитата на Oppo Reno 7 Lite 5G да е максимално ефективна, се използват два основни типа калъфи за телефони тип тефтер и обикновени едностранни модели. Първият вид се състои от капаче, силиконов гръб и магнитна заключалка. Калъфите тип книга покриват не само гърба на телефона ви, но и неговия екран. С това се гарантира безупречната защита на смартфона от надрасквания, счупвания или замърсявания. Не само това, но и дори защита срещу опасните UV лъчи. В допълнение, тези калъфи се слагат и махат по бърз и елементарен начин, но е необходимо махане само при чистене. Почистването се извършва чрез микрофибърна салфетка, мокра кърпа или вода. Нормалните калъфи за Oppo Reno 7 Lite 5G покриват само задната част на телефона, но по нищо не отстъпват на двустранно покриващите си конкуренти. Те са елегантна украса за устройството ви и също притежават свойството на ефективната защита от драскотини, пукнатини или петна по смартфона. Те, от своя страна, се характеризират със завидна гъвкавост и еластичност. Способни са въпреки всички натоварвания и натиск, да запазят първоначалната си форма и да не се деформират. Материалът на изработка е устойчив на абразия и избледняване, като не позволява оцветяване.

Модернизирани калъфи за Oppo Reno 7 Lite 5G

Ние от etuo.bg можем да предложим на клиентите си каталог с разнообразни опции протекция за телефон. Възможността за избора на подходящи дизайни за този Oppo Reno 7 Lite 5G е голяма. При нас ще откриете перфектни едноцветни или многоцветни модели. Украсените в един цвят калъфи изглеждат изчистени и стилни. Те могат да бъдат оцветени в бяло, зелено, розово, червено, тъмносиньо, черно, а също така могат да бъдат прозрачни. Цялата тази цветова гама е предложена, за да може сами да изберете каквото ви харесва като нюанс. Многоцветните протектори за Oppo Reno 7 Lite 5G преобладават и са по-предпочитани, тъй като имат повече и по-различни дизайни. Те биха могли да бъдат украсени със снимка, надпис или ефекти. Като изображения ще се натъкнете на колекции, свързани с човешките хобита или пък мраморни модели. В случай че не си представяте своя Oppo Reno 7 Lite 5G телефон с някой от калъфите от сайта, имате възможност да си направите свой собствен дизайн. Персонализацията включва избиране на материал на изработка и снимка или надпис. Така ще получите перфектния според вашите представи калъф.

Защо да закупите предпазител от etuo.bg

Когато си купувате толкова важна част за телефона, трябва да се снабдите с висококачествен аксесоар. Калъфът е нужно да бъде удароустойчив, за да подобри надеждността и живота на мобилния ви апарат. Смятаме, че ние отговаряме на всички критерии за качествени продукти на достъпни цени. Освен това, когато поръчате избрания от вас артикул, той ще бъде доставен в рамките на 2 или 3 работни дни. Ако не сте доволни от получения продукт, можете да го върнете или замените с друг.