CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Oppo Reno 8 Lite 5G - Кейсове за Телефони

Кейсове за Oppo Reno 8 Lite 5G


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Oppo Reno 8 5G, Oppo Reno 8 Pro 5G, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Калъф за телефон Oppo Reno 8 Lite 5G

Технологичният свят се развива стремглаво, а заедно с него се усъвършенстват и други сфери, които имат взаимна свързаност. Това важи и за аксесоарите, които се предлагат за протекция на устройствата. Най-често при мобилните телефони и таблети, това са протектори за екран и калъфи. В нашия онлайн магазин etuo.bg можете да откриете калъфи, подходящи за телефон Oppo Reno 8 Lite 5G на достъпни цени и с високо качество.

Характеристики на Oppo Reno 8 Lite 5G

Този модел е пуснат в продажба през текущата 2022 година в Китай, но популярността му се разпростира в целия свят. Основните спецификации, които превръщат Oppo Reno 8 Lite 5G в желано устройство, са:

  • - Дизайнът е запомнящ се, предоставящ възможност от избор на цвят – черен и преливащ, символизиращ дъгата;
  • - Дисплеят на телефона е 6,42 инча, притежаващ AMOLED технология, благодарение на която контрастите са балансирани;
  • - Този нов модел поддържа Full HD+ резолюция, която прави границата между реалността и графиката почти незабележима;
  • - Задната камера е тройна, като основната е 64 MP;
  • - Разрядността на процесора е 64 бита, което позволява скоростното изпълняване на поставените задачи;
  • - Оперативната RAM памет е осем гигабайта, която позволява съхраняването на обемни приложения и файлове;
  • - Телефон Oppo Reno 8 Lite 5G е тънък, лек и елегантен.

Особености на калъфите, подходящи за Oppo Reno 8 Lite 5G

Пред притежателите на толкова нов модел, какъвто е Oppo Reno 8 Lite 5G, стои неудобството от откриване на аксесоари, подходящи конкретно за него. Ние от etuo.bg сме помислили над това и предоставяме богато разнообразие от кейсове с различни дизайни и специфики. Благодарение на калъфите, които предлагаме за телефон Oppo Reno 8 Lite 5G, вашето устройство ще изглежда като ново дори след продължително ползване, защото външният му вид ще бъде съхранен по най-добрия начин, предпазващ го от надрасквания, ожулвания, счупване. В комбинация с това, калъфите са изработени от TPU материали, чиито основни характеристики са устойчивост, гъвкавост и липса на деформиране. Благодарение на нашите калъфи, които се предоставят красив и запомнящ се облик за вашия Oppo Reno 8 Lite 5G, всички несъвършенства, като драскотини по панела или задната част, ще бъдат прикрити успешно, както и ще бъде предотвратена появата на нови. За конкретното мобилно устройство, ние от etuo.bg, сме подготвили за своите клиенти, силиконов кейс, който покрива задния корпус на телефона и поема силата при евентуален удар или натиск. Силиконовият TPU материал има предимства, които го правят отличен избор за материал в изработката на калъфи, а именно устойчивост на високи температури и пряко излагане на слънце, както и възможността да отблъсква капките вода от своята повърхност.

Видове, подходящи за Oppo Reno 8 Lite 5G, които предлагаме

Всички видове, които предоставяме за избор, притежават специално обособени изрези на гърба, където е позиционирана задната камера и светкавицата на Oppo Reno 8 Lite 5G. Това, от своя страна, осигурява възможност за снимки, разговори, игри, без необходимост от премахване на калъфа. В зависимост от цветовете, ние открояваме както едноцветни, така и многоцветни. Едноцветните ни калъфи, подходящи за конкретния телефон, са в черно, а многоцветните са многобройни.

Всеки от тях е иновативен, пресъздава новаторското мислене, намира аудитория сред широката гама потребители, поради разнообразието и различието, което е представено. За любителите на цветя, има множество варианти, включващи флорални мотиви в различни цветове и комбинации от тях, а почитателите на изкуството под формата на абстракции, могат да зарадват себе си като придадат на своя телефон Oppo Reno 8 Lite 5G абстрактивен дизайн. Имаме селекция от калъфи, чийто дизайн имитира различна животинска кожа – крокодилска, змийска, леопардова, зеброва, а има и такава, включваща самите животни. За да зарадваме футболните фенове, ние от etuo.bg сме включили в колекциите си и футболни кейсове. Тези и още много други видове защитни аксесоари са отлично допълнение за прикриване на несъвършенствата във външния вид на вашия нов телефон и осигуряването на защита, която да възпрепятства появата на нови.

Защо да се доверите на etuo.bg

Доверието на клиента в днешно време е трудно достижима задача, която търговецът трябва да заслужи. Ние от онлайн магазин etuo.bg сме се доказали в съответната пазарна ниша и продължаваме да го правим, чрез високото качество на продуктите, които предлагаме, комуникация с клиентите и проява на креативно и иновативно мислене, което от своя страна прави нашите калъфи уникални. Сред основните предимства, които ще откриете при нас, е наличието на защитни аксесоари дори за най-новите модели телефони на пазара и то на достъпни цени. Осигурете сигурността на телефона си по най-красивия и запомнящ се начин.