+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за OPPO RX17 Neo

Кейсове за OPPO RX17 Neo


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефонът OPPO RX17 Pro, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Въпрос на време е да намерим телефона си счупен или надраскан, ако не го използваме в комбинация със силиконови гръбчета. Подобни защитни компоненти имат задачата да предпазят корпуса на устройството от счупване и други щети за дълъг период от време, като водещо тук е да намерим дизайн, който да ни е по вкуса.

Това няма да е никак трудно, защото в etuo ще се натъкнете на спиращо дъха разнообразие от модели калъфи, предназначени за OPPO RX17 Neo. Всички продукти са качествени, в точните за устройството размери, както и достъпни на нормални цени.

Какви могат да бъдат последствията от липсата на кейс за смартфон

Независимо дали сте се спрели на индивидуалните калъфи за OPPO RX17 Neo или на готовите ни решения, не пропускайте да предпазите смартфона си с хубаво гръбче, което ще го защити от:

  • - драскотини – колкото и малки да са следите по вашия телефон, не са лицеприятни за никого затова е добре да поставите на гърба му качествен кейс;
  • - деформации – появяват се в резултат на силен натиск върху устройството, но и при падане на тежки предмети върху него. Ако обаче е налице стабилен калъф за OPPO RX17 Neo, това би могло да бъде избегнато;
  • - счупвания – понякога дори се случва да липсват цели парчета от корпуса на смартфона, което налага смяната на целия компонент и то само ако е възможно.
  • - навлизане на влага – поради заливане на апарата с вода или с друг вид течност, престой във влажни помещения и провеждане на разговори в дъждовно време, вашият OPPO RX17 Neo би могъл да бъде “наводнен”, а последствията да не са никак добри. Не го допускайте и купете качествен калъф.

За да не се налага впоследствие да ходите в сервиз, където специалистите да ремонтират вашия OPPO RX17 Neo и да върнат първоначалния му вид, по-добре заложете на надеждната протекция и купете калъф от etuo.

Как да изберем калъф за Оппо Рено рх 17 нео

Видовете калъфи за OPPO RX17 Neo не са никак малко от гледна точка на цветовете и визиите, в които ги предлагаме. Можете да ги поръчате дори и персонализирани, което е още една страхотна опция за вас като потребители. Всеки сам може да направи дизайна на кейса за своя телефон, а ние от etuo ще пресъздадем оригиналните ви идеи с оглед на всеки един детайл и преференция.

За да бъде изборът на кейс (или повече от един) лесен, предварително определете с каква визия предпочитате да е той и извършете покупката, следвайки поставените от самите вас критерии. Поръчката на аксесоари за OPPO RX17 Neo от онлайн магазин etuo.bg се състои в няколко лесни стъпки – избор на артикул, добавяне в количката и попълване на данните за доставка.