CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Oppo RX17 Pro - Кейсове за Телефони

Кейсове за Oppo RX17 Pro


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефонът Oppo RX17 Neo, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него-

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Постоянно се говори за това колко е важна употребата на качествени гръбчета за смартфони OPPO RX17 Pro, чиято основна функция е да предпазват устройството от “последствията” в хода на тяхната употреба. Дори и да сме изключително внимателни по отношение боравенето с мобилния апарат, винаги съществува риск от неговото надраскване, счупване, намокряне и т.н. За да не се тревожим непрекъснато за неговия добър технически и естетически статус, трябва да заложим на защитни аксесоари, каквито са кейсовете в раздела.

Какви са ползите от използването на калъф за Оппо Рено рх17 про

За да остане телефонът OPPO RX17 Pro в добър вид за по-дълго време, трябва да се направи нещо в посока протекцията от драскотини, деформации и други видими повреди, възникващи при обстоятелства като изпускане на устройството на земята, падане на тежки предмети върху него и др. Никой не иска да стане свидетел на подобна гледка, особено ако цената на устройството не е никак малка.

В категорията ще откриете супер разнообразие от качествени калъфи за OPPO RX17 Pro, които само в онлайн магазин etuo.bg ще намерите с изумителен дизайн и на разумни цени. Изберете подходящ модел силиконово гръбче в предпочитаните от вас цветове, което да използвате за предпазване и защита от механични повреди, но и за подчертаване на вашия моден стил.

В какви дизайни ще го откриете в настоящия раздел

В etuo ще видите селекцията от калъфи за OPPO RX17 Pro, които са в точните за този телефон размери и могат да бъдат изработени от нас по индивидуален дизайн. От вас се изисква да изберете изображение, а за останалото ще се погрижим ние. Можете да купите и гръб с готова визия, като:

  • - акварелен принт – калъфите за OPPO RX17 Pro с такъв дизайн имат арт насоченост и могат да бъдат онзи елегантен щрих, който търсите за ежедневната си визия. При нас ще ги откриете в разнообразна цветова схема;
  • - коледни кейсове – тематичните ни гръбчета са част от нашите специални предложения, които няма как да не харесате. Те са цветни, те носят настроение, те са част от коледната магия през декември;
  • - калъфи за OPPO RX17 Pro на цветя – подходящи са за дами и са много красиви. Можете да заложите на тях целогодишно, но най-вече през пролетта, когато природата се събужда за нов живот;
  • - декорация с фолклорни елементи – калъфите с подобен принт са много интересни и правят впечатление.

Ако сте спрели вниманието си на персонализираните кейсове за OPPO RX17 Pro, направете поръчка, като изберете изображение, а след това следвайте стъпките, които сме описали подробно на сайта. Вашият калъф ще бъде изработен в рамките на няколко дни.