+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
СПИСЪК
С ЖЕЛАНИЯ
 
Кошница
ВЪЗМОЖНО Е

Калъфи за смартфони Orange

ФИЛТРИ
шоу
ПОКАЖИ НА САЙТА
шоу
достъпно само
покажи

 

 

Огромно разнообразие от калъфи за Orange смартфони

Добре дошли на сайта ни, на който предлагаме аксесоари от всякакви разновидности за смартфони и таблети. За Orange смартфони ние Ви предлагаме стилни и висококачествени калъфи, които са изработени, така че идеално да прилягат по модела на Вашия смартфон. Изберете от най-различни дизайни, които ние сме се постарали да подберем за вкуса на всекиму. Обаче също така за хората, които искат уникален и индивидуален калъф, ние сме се погрижили да имате опцията да проектирате сами дизайн, който да подхожда на вкуса Ви. В допълнение предлагаме силиконови калъфи, които са известни с изключителната си гъвкост, и калъфи тип тефтер, които предпазват не само гърба, но и дисплея на смартфона.

Ползите от закупуването на калъф за Orange смартфон

Калъфът за смартфон е изключително важен аксесоар, защото сам по себе си смартфона може лесно да бъде наранен най-вече с днешните тънки дизайни. Калъфът ще предпази вида му и стойността му, така че да запази оригиналните му функции до максимални стандарти и да можете да го препродадете на по-висока цена. Той ще поеме шока от сблъсъсците и ще предпази деликатните вътрешни компоненти. Също така е ефективен при покриване на вече случили се наранявания, така че вида на смартфона да е по-привлекателен. Не само че калъфът за един смартфон обещава защитатат му, но е и перфектен да изразите себе си с оригинален дизайн, който всеки ще знае, че принадлежи на Вас. Обаче калъфите, които предлагаме не са така ефективни при предпазването на една от уязвимите части на смартфона – дисплея, затова е най-добре в омплект да закупите калъф и качествен екранен протектор.

Описание на марката Orange

Компанията Orange за първи път пусна на пазара маркови усторйтва през 2002 г. и продаде на 12 милиона от тях в цяла Европа. Orange е един от най-голямите оператори на мобилни и интернет услуги в Европа и Африка и е световен лидер в корпоративните телекомуникационни услуги.