+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за Orange

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Огромно разнообразие от калъфи за Orange смартфони

Добре дошли на сайта ни, на който предлагаме аксесоари от всякакви разновидности за смартфони и таблети. За Orange смартфони ние Ви предлагаме стилни и висококачествени калъфи, които са изработени, така че идеално да прилягат по модела на Вашия смартфон. Изберете от най-различни дизайни, които ние сме се постарали да подберем за вкуса на всекиму. Обаче също така за хората, които искат уникален и индивидуален калъф, ние сме се погрижили да имате опцията да проектирате сами дизайн, който да подхожда на вкуса Ви. В допълнение предлагаме силиконови калъфи, които са известни с изключителната си гъвкост, и калъфи тип тефтер, които предпазват не само гърба, но и дисплея на смартфона.

Ползите от закупуването на калъф за Orange смартфон

Калъфът за смартфон е изключително важен аксесоар, защото сам по себе си смартфона може лесно да бъде наранен най-вече с днешните тънки дизайни. Калъфът ще предпази вида му и стойността му, така че да запази оригиналните му функции до максимални стандарти и да можете да го препродадете на по-висока цена. Той ще поеме шока от сблъсъсците и ще предпази деликатните вътрешни компоненти. Също така е ефективен при покриване на вече случили се наранявания, така че вида на смартфона да е по-привлекателен. Не само че калъфът за един смартфон обещава защитатат му, но е и перфектен да изразите себе си с оригинален дизайн, който всеки ще знае, че принадлежи на Вас. Обаче калъфите, които предлагаме не са така ефективни при предпазването на една от уязвимите части на смартфона – дисплея, затова е най-добре в омплект да закупите калъф и качествен екранен протектор.

Описание на марката Orange

Компанията Orange за първи път пусна на пазара маркови усторйтва през 2002 г. и продаде на 12 милиона от тях в цяла Европа. Orange е един от най-голямите оператори на мобилни и интернет услуги в Европа и Африка и е световен лидер в корпоративните телекомуникационни услуги.

Днес смартфонът на всеки е много ценен не само заради цената, но и заради използването му. Протекторът на екрана за смартфони Orange, а и за всички останали, не може да защити напълно вашия смартфон и да го направи нечуплив, но добавя защитен слой към дисплея на телефона. Ремонтът на екрана на смартфон ви струва повече от качествен протектор за Orange, така че можете да похарчите известна сума за защита на дисплея от драскотини или външни удари.

Може би си мислите, че понеже смартфоните днес идват с Gorilla Glass, Dragontrail или други такива устойчиви на надраскване стъкла, тогава защо ви трябва протектор на екрана? Разбира се, това са дисплеи, които са устойчиви на счупване и надраскване, но това не винаги е надеждно. Екранът на вашия Orange не е напълно защитен, ако няма защитен аксесоар, който да запази целостта и перфектния външен вид.

Как да изберем най-добрия защитен аксесоар за вашия смартфон Orange

Е, първото нещо, което трябва да потърсите е това, което отговаря на вашия телефон. Протекторите за Orange са изрязани така, че да съответстват специално на всеки модел. Това не означава само размера на екрана, но и отворите за пръстов отпечатък, камера и светкавица.

Следва да разберем и кой е най-добрият вид протектор за вашия смартфон Orange. Тънките пластмасови модели от фолио (филм) са по-евтини от закаленото стъкло. В такъв случай, ако цената е определящ фактор, тогава това е подходящият модел за вас. Тези варианти могат да се поставят у дома и изискват деликатност и прецизност. Производителите са приложили и инструменти, за да паснат най-добре на дисплея. Ако протекторът за Orange е монтиран правилно, то той няма да има никакви отблясъци, които да ви пречат да виждате какво пише на дисплея.

Най-добрият модел ще даде усещане за несъществуващ стъклен слой върху тъч скрийна и ще бъде приятен за докосване. Намирането на невидим защитник за Ориндж може да е трудно. Повечето от тях идват с ръбове или ъгли и петна, които улавят прах или мъх. 9H твърдостта е най-строгият стандарт за стъклен протектор на екрана. Това е приличен параметър за проверка.

Олеофобното нанопокритие е доста качествена спецификация, която можете да търсите. Обикновено, когато харчите половината от богатството си за новия си смартфон, трябва да сте сигурни, че сте защитили тази инвестиция. Няма нищо по-лошо от това да видите напукан екран.

Защо да изберем Etuo

В онлайн магазин Etuo.bg разполагаме с голямо разнообразие от защитни аксесоари за всички модели телефони. Качеството е високо, а цените достъпни. Всяка поръчка идва с бърза доставка и добър външен вид.