+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница

Калъфи за Orange

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Огромно разнообразие от калъфи за Orange смартфони

Добре дошли на сайта ни, на който предлагаме аксесоари от всякакви разновидности за смартфони и таблети. За Orange смартфони ние Ви предлагаме стилни и висококачествени калъфи, които са изработени, така че идеално да прилягат по модела на Вашия смартфон. Изберете от най-различни дизайни, които ние сме се постарали да подберем за вкуса на всекиму. Обаче също така за хората, които искат уникален и индивидуален калъф, ние сме се погрижили да имате опцията да проектирате сами дизайн, който да подхожда на вкуса Ви. В допълнение предлагаме силиконови калъфи, които са известни с изключителната си гъвкост, и калъфи тип тефтер, които предпазват не само гърба, но и дисплея на смартфона.

Ползите от закупуването на калъф за Orange смартфон

Калъфът за смартфон е изключително важен аксесоар, защото сам по себе си смартфона може лесно да бъде наранен най-вече с днешните тънки дизайни. Калъфът ще предпази вида му и стойността му, така че да запази оригиналните му функции до максимални стандарти и да можете да го препродадете на по-висока цена. Той ще поеме шока от сблъсъсците и ще предпази деликатните вътрешни компоненти. Също така е ефективен при покриване на вече случили се наранявания, така че вида на смартфона да е по-привлекателен. Не само че калъфът за един смартфон обещава защитатат му, но е и перфектен да изразите себе си с оригинален дизайн, който всеки ще знае, че принадлежи на Вас. Обаче калъфите, които предлагаме не са така ефективни при предпазването на една от уязвимите части на смартфона – дисплея, затова е най-добре в омплект да закупите калъф и качествен екранен протектор.

Описание на марката Orange

Компанията Orange за първи път пусна на пазара маркови усторйтва през 2002 г. и продаде на 12 милиона от тях в цяла Европа. Orange е един от най-голямите оператори на мобилни и интернет услуги в Европа и Африка и е световен лидер в корпоративните телекомуникационни услуги.