+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за Philips

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Разновидни калъфи за Philips смартфони

Търсейки идеалната защита за Вашия Philips смартфон, попаднахте тук на нашия онлайн магазин, който има всичко, от което може смартфона Ви да се нуждае. Подбрали сме най-качествените си калъфи с цел да предпазят ефективно смартфона Ви от всевъзможни наранявания. Като например силиконовият калъф е известен с това, че е достатъчно гъвкав и издръжлив, че да запази стойността и вида на смартфона Ви, но не само, също ще защити и ценните вътрешни компоненти на смартфона. В допълнение разполагаме с най-различни дизайни специялно подбрани от екипа ни, но ако случайно не Ви допаднат имате опцията да проектирате Вие самите свой собствен дизайн, така че да подхожда на стила Ви.

Ползите от инсталирането на калъф на Philips смартфон

С инвестицията на калъф ще можете да осигурите допълнителната защита на смартфона. С други думи няма да има нужда постоянно да се притеснявате от случайни изпусквания, но това не означави, че калъфът е неразрушим. Хубаво е винаги да бъдете внимателни и със сигурност може да разчитате на калъфа да олекоти удара и да поеме шока от сблъсъка, така че смартфона да работи все така изрядно и външният му вид да е все така непокътнат. Калъфът не е само необходимост за ефективна защита при случайни наранявания, но той може да бъде аксесоар, с който да изразявате вкуса и стила си, най-вече като в днешно пазара е пълен с всевъзможни дизайни. Но е важно да се отбележи, че калъфът не е така ефективен при предпазването на уязвимата част от смартфона-дисплея. Затова силно препоръчваме в комплект да закупите калъф и качествен екранен протектор.

Описание на марката Philips

През 1891 г. Фредерик Филипс беше вдъхновен от постоянно развиващата се електроенергетика и закупува фабрика в Айндховен, Нидерландия, с цел да произвеждат надеждни електрически крушки за хората. И с това скромно решение се заражда марката Philips и до ден днешен продължава да подобрява живота на хората.