Пластмасови калъфи

Филтри Свий
модел на устройството 172
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Защо прозрачните кейсове са толкова практични

Търсите изгоден, висококачествен и стилен пластмасов калъф за телефон, таблет или електронна книга? Имаме го. В онлайн магазин etuo.bg старателно подбираме артикулите си. Особено внимание обръщаме на дизайна, изработката, репутацията на производителя, нивото на защита и функционалността на самите GSM аксесоари. За да ви предложим оптимално решение за протекция на любимото ви мобилно устройство, непрестанно обновяваме колекциите ни от маркови предпазни калъфи. Селектираните от нас кейсове за телефони са направени от разнообразни качествени материали и са на достъпни цени. Предлагаме:

  • - прозрачни;
  • - цветни;
  • - с картинки.

Какви са предимствата на кейсовете от пластмаса

Пластмасовият кейс, известен още като защитна рамка, корпус, гръб, корица или калъф, представлява капак, изработен от синтетични или полусинтетични органични полимери (усъвършенстван TPU). Неговата основна функция е да предпазва гърба и страните на телефона от захабяване, замърсяване, одраскване и други механични повреди. Все по-голяма популярност придобива практиката калъфите от пластмаса да се комбинират и подсилват с други материали като поликарбонат, силикон, елементи от дърво, кожа или алуминий. Тези своеобразни хибридни пластмасови кейсове са с подобрена адхезия към телефона, здрави са и са удобни за ползване.

Какво разнообразие от марки ще намерите в раздела

Ако сте почитатели на минималистичния стил, можем да ви предложим прозрачен панел или гръб с лек цветови нюанс и матово покритие. В случай че желаете да изразите своята индивидуалност, бихме ви препоръчали предпазен капак с щампа от луксозната ни серия Crystal Design или някои от моделите ни бронирани калъфи. Особено внимание заслужават и защитните рамки на специализираните марки за GSM аксесоари Krusell, Spigen или Ringkle. Предлагаме ви и кейсове от пластмаса на производителите на смартфони Apple, Huawei, Samsung и LG. Чудите се коя от всички тези опции да изберете? Не е нужно да се ограничавате само с една – можете да поръчате няколко от нашите универсални пластмасови калъфи за таблети и телефон и да ги комбинирате спрямо повода, сезона, облеклото и настроението си.