Калъфи за POCO

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Собствениците на последен модел мобилно устройство са късметлии, тъй като разполагат с нови по характеристики и дизайни телефони, които се предлагат на пазара. Истината е, че телефоните, които се правеха допреди десетина години, вече са на изчезване и поколението производители и технологии се промени изцяло.

Устройствата са част от нас и ежедневието ни. Чрез тях ние работим, управляваме профилите си в социалните мрежи, играем игри и се забавляваме като цяло. Поради толкова честото им използване, те рискуват да бъдат подложени на много натоварвания или да бъдат повредени по някакъв начин.

За тази цел са измислени предпазните калъфи. Те служат за осигуряване на максимална безопасност на телефоните ни. Протекцията трябва да бъде висококласна, за да се предотврати разваляне на апарата. При нас в etuo.bg бихте открили евтини калъфи, включително и за марката POCO, в онлайн магазина ни.

Специфики на телефони POCO

Компанията доби популярност в последните години. Техните продукти са обект на множество похвали напоследък. POCO се отличават с наличие на прекрасен по резолюция и оформление дисплей и са много тежки, поради висококачествените материали, които също предпазват от удари.

Операционната система и чипсетът често са част от най-новите стоки на пазара и това прави POCO толкова добра марка в момента. Също така, камерата и батерията на тези телефони ги отличават, тъй като едновременно е предложена перфектна камера и отлична батерия, която позволява използване на мобилното устройство през целия ден.

Позитивни черти на калъфите за POCO

В нашия онлайн каталог бихте могли да откриете предпазители от най-висок клас, що се отнася до материал на изработка и качество. Освен че разполагат с издръжливост, тези протектори ще осигурят на телефона ви надеждна защита и ще удължат продуктивността му. Сред материалите, които имаме за компанията POCO, са:

  • - Силиконови – те се отличават с феноменалната си гъвкавост. Тя не позволява на кейса да се деформира след смачкване. Друга особеност на този вид е, че те поемат част от удара и шансът да има пукнатини по корпуса на телефона е минимален. Те предпазват от надрасквания, счупвания и замърсявания;
  • - Бронирани модели – материалът на направа е надежден и предпазва от надрасквания, счупвания, ожулвания или замърсявания. При удари съприкосновението бива поето частично от калъфа на вашия POCO. Този тип протектори се отличава с еластичността си, като не позволява деформация дори след продължително използване;
  • - Матови – този тип предлага щамповане и се характеризира с качеството на материала си. Освен че е добра алтернатива за осигуряване на безопасност на апарата, този вид калъфи е с прозрачни ръбове, които защитават екрана. Също така, тези модели се почистват лесно чрез кърпичка или с вода;
  • - Дървени калъфи – красиви и естествени, те осигуряват добра защита и красив вид.

Другите видове материал за направа са кожа, пластмаса, гравиран, а имаме модели с протекция тип книга. Тя покрива цялото устройство и редуцира до минимум шансовете за нараняване на телефона.

Описание на продуктите в нашия сайт

Притежателите на телефони POCO ще намерят разнообразие от калъфи в нашия онлайн магазин etuo.bg. Ние като фирма целим удовлетворяване на всякакви вкусови предпочитания и точно затова можем да предложим много различни видове кейсове. Най-известните протектори за POCO устройствата са:

  • - Тези, които имат наличие на мраморни елементи – в каталога ни ще намерите модели със златна абстракция, пастелни, пясъчни, цветни варианти;
  • - С тематични кейсове – подобни калъфи са свързани с конкретни събития, като Коледа, Нова година, лични празници или настъпване на определен сезон;
  • - Протектори с изображения на цветя – почитателите на природата, и по-конкретно на красивите растения, могат да се запасят с модели, изобразяващи свежи палитри;
  • - Калъфи с надписи – те съдържат мотивиращи фрази или просто обикновени хубави изрази;
  • - Предпазители със снимки на животни – отново предназначени за феновете на природата, тези видове могат да предложат снимки на анимирани или реални обитатели на природата;
  • - Спортни модели – за любителите на футбола имаме предложения за POCO, изобразяващи различни футболни снимки, като терен или специални топки.

Защо да разчитате на нас при купуване на калъф

Считаме, че сме един от малкото производители, които предлагат на клиентите си възможността сами да направят дизайн за своя телефон. Професионалното ни отношение към малките детайли също е наш отличителен белег в борбата с конкуренцията.

Стремим се към съвършенство и към поддържане на активна обратна връзка с клиентите ни. Доставката се осъществява за от 2 до 3 работни дни. Предлагаме на купувачите възможността, ако закупеният калъф за POCO не ви допадне, да го замените или върнете.