Калъфи за POCO F3 - Кейсове за Телефони

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Защо да закупя калъф от etuo.bg?

Нашият онлайн магазин разполага с огромно разнообразие от аксесоари и джаджи за телефони и таблети. От популярни марки като Apple и Samsung Xiaomi и LG, ние предлагаме калъфи за всички тях. Ние сме признат лидер в Европа поради този огромен избор и клиентското ни обслужване. Закупете калъф от нас, защото ние предоставяме качество на достъпна цена и ако не сте 100% доволни с продукта, вие можете да го върнете в срок от 30 дни.

Кой да избера: калъф или екранен протектор?

Кое от тях трябва да купите зависи от това колко защита искате за телефона си. Приличен калъф е добър избор за повечето хора. Ако изпускате телефона си много, няма да сбъркате със здрав калъф заедно със закален стъклен протектор. От друга страна, ако искате да запазите оригиналния вид на телефона си, но все пак искате защита, разгледайте прозрачните и минималистичните кейсове. Има и телефонни кожи и пластмасови протектори за тези, които искат да персонализират своите устройства и да предотвратят драскотини. Трябва да сте наясно, че може да срещнете някои проблеми със съвместимостта. Повечето дебели калъфи няма да паснат на телефона ви, ако сте инсталирали стъклен протектор на екрана. И, разбира се, наличността на кейсове може да варира значително между устройствата.

Силиконов или кожен калъф да избера за своя смартфон?

Трайността на кожените калъфи или силиконовите калъфи е едно от най-важните съображения при закупуване на калъф за телефон. По отношение на издръжливостта силиконовите калъфи издържат по-дълго, особено гуменият тип, в сравнение с пластмасовите калъфи. Кожените калъфи обаче издържат много по-дълго. Защо? След като силиконовите калъфи получат дори само една разкъсване, с течение на времето то се увеличава, защото може да се разтегне. Каучуковият силиций съдържа комбинация от два слоя, който е силициев слой и твърд слой, който действа като голяма абсорбция на удари. Това прави силиция като цяло чудесен, стига да не влиза в контакт с остри предмети, които могат да ги накъсат. Единственият недостатък на кожените калъфи е, че за да постигнат това дълголетие, те все още се нуждаят от допълнителна поддръжка, тъй като са податливи на повреди, причинени от прах, вода и прекалено дълго излагане на топлина.

Как да поддържам своя кожен кейс за телефон?

Кожените калъфи за телефони се почистват най-добре с мек разтвор. Можете леко да почистите кожения си калъф с мек сапун за ръце и влажна кърпа от микрофибър. Нанесете сапуна върху кърпата и разпределете равномерно. Ако имате мек почистващ препарат, използвайте го заедно със суха кърпа. Когато сушите, използвайте хавлиена кърпа от микрофибър, защото кожата е пореста, така че искате да сте сигурни, че навлизате в най-малките пукнатини на материала. Винаги се уверявайте, че сте максимално нежни, когато почиствате и сушите, трийте с кръгови движения. Това ще гарантира, че не разтягате кожата. Имайте предвид, че различните продукти и решения, които използвате върху вашия кожен калъф, могат да променят външния му вид и цвят, така че колкото по-проста е работата на почистването, толкова по-добре.

Xiaomi POCO F3 – технически параметри на устройството

С голяма батерия от 4520mAh, тънкият корпус на POCO F3 съдържа много мощност. От сутрин до вечер, каквото и да играете, батерията лесно ви поддържа часове след часове. Заредете до 100% за 52 минути с 33W бързо зареждане. Кажете сбогом на безпокойството при ниска батерия. Уловете света толкова ясно, колкото го виждате с основната камера от 48MP и направете невероятни снимки на великия микро свят с 5MP телемакро камера. Също така можете да заснемете най-добрата версия на себе си с 20-мегапикселовата предна камера. Двойните стерео високоговорители са от съществено значение за водещите телефони, а POCO F3 е оборудван с такива от най-високо качество. Високоговорителите осигуряват по-реалистични близки и далечни звукови ефекти, предлагайки завладяващо и вълнуващо аудио-визуално изживяване.