+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за POCO M3 Pro 5G

Кейсове за Xiaomi POCO M3 Pro 5G


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефонът Xiaomi POCO M3, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 
ПРЕМИУМ
 
POCO M3 Pro 5G - калъф за телефон Nillkin Qin - кафяв

POCO M3 Pro 5G - калъф за телефон Nillkin Qin - кафяв

24,90 лв.
/ В наличност

Съвременният свят изключително динамично се променя, ежедневието е доста забързано и обикновено нямаме много време. Това често води до необходимост от бързане и извършване на резки движения, което в повечето случаи води и до небрежно боравене със смартфона Xiaomi Poco M3 Pro 5G. За целта са достъпни различни видове кейсове за модела, чиито отделни видове ще разгледаме по-долу, ще видим как да осигурите най-добра защита за своя апарат и предимствата от употребата на силиконовите аксесоари.

Как да осигурите добра защита на своя Xiaomi Poco M3 Pro 5G

Съвременните кейсове и калъфи за Xiaomi Poco M3 Pro 5G могат да осигурят частична или пълна защита на смартфона. В първия случай протекцията е само за задната част на апарата и страничната рамка. В този случай съществува вариант за комбинация със стъклен протектор, който представлява парче стъкло, с размерите на екрана на смартфона. Върху него е нанесено лепило и е необходимо първоначалното почистване на дисплея с кърпа и залепването на протектора. Това по никакъв начин не нарушава работата със сензорния екран, както и качеството на неговата картина.

В другия случай един кейс може да добави цялостна защита от физически въздействия върху смартфона Xiaomi Poco M3 Pro 5G. Тук е предвидена подвижна част, която се отваря при работата с апарата и се затваря при неговото носене. Такива аксесоари като цяло са по-ефективни в защитата на смартфона и имат други функционални предназначения. Например някои от тях могат да се трансформират във вид на стойка, поддържаща апарата в хоризонтална ориентация и под определен ъгъл за удобното гледане на видео или филми.

Какви кейсове за модела предлага etuo

Смартфонът Xiaomi Poco M3 Pro 5G е произведен през 2021г. и е с 6,5-инчов дисплей, което го прави доста голям и уязвим към физически повреди и увреждания, дори и при много внимателна употреба. Ето защо е важно осигуряването на навременна защита и протекция на корпуса и неговия дисплей. За целта, производителите днес вече са пуснали изключително модерни и оригинални предложения, които напълно съответстват на нуждите на потребителите и са съобразени с динамиката на забързаното ни ежедневие.

В онлайн магазин etuo.bg например вече са достъпни кейсове за Xiaomi Poco M3 Pro 5G, осигуряващи пълна или частична защита. Такива са например:

  • - Универсалните кейсове за Xiaomi Poco M3 Pro 5G - в голяма част от случаите са кожени и приличат на чантички, които се носят на колана на панталона. Те са стандартни и покриват изцяло намиращия се в тях апарат, давайки достъп до него, чрез откриване на специалното капаче. Удобни са за продължително и безпроблемно носене на телефона, дават бърз достъп до него и могат да се използват и за други модели смартфони. Единственото условие при техния избор е кейсът за Xiaomi Poco M3 Pro 5G да съответства на неговите размери (161.8 x 75.3 x 8.9 мм.);
  • - Флип - предоставят пълноценна защита на целия телефон, което означава, че има подвижно капаче, защитаващо предната част на дисплея. При нужда от употреба на Xiaomi Poco M3 Pro 5G, капачето се откопчава и пада надолу, откъдето всъщност идва и наименованието флип. Подобен кейс позволява работа с една ръка и е удобен при продължително шофиране например. В повечето случаи е изработен от изкуствена кожа или нейния естествен еквивалент;
  • - Тефтер - почти идентичен аналог на флип-а, но с тази разлика, че подвижната част се отваря настрани, по подобие на книгата. Когато Xiaomi Poco M3 Pro 5G се намира в такъв кейс, той много наподобява луксозен и красив тефтер, а подвижната му част във вътрешността си е оборудвана с различни отделения, позволяващи поставяне на няколко дебитни или кредитни карти. Такъв аксесоар е удачен, ако обичате гледането на филми или клипове, тъй като позволява поставяне на смартфона в хоризонтална ориентация под удобен ъгъл.

Какви са предимствата на силиконовите калъфи

Друг популярен вид кейсове за Xiaomi Poco M3 Pro 5G, достъпни в онлайн магазин etuo.bg, са гърбовете - частично защитаващи смартфона кейсове, осигуряващи протекция само на задната част на апарата. Те са доста предпочитани сред младежите, тъй като са много разноцветни и позволяват проектиране на индивидуални графични решения.

Лесни са за поставяне и премахване, не увеличават значително размерите на Xiaomi Poco M3 Pro 5G и в същото време, надеждно го защитават от умерени и по-силни удари в твърди повърхности. Обикновено се комбинират със стъклен протектор за цялостна защита. При нас те са силиконови или гумирани, цветни или прозрачни за най-добър избор.

Защо да се доверите на etuo.bg

Защото се намираме в редиците на най-големите и добре заредени онлайн магазини, специализирани в продажбата на различни защитни и предпазни кейсове за мобилни устройства, включително и за Шаоми Поко М3 Про 5 джи. Нашите продукти се отличават с достъпните си цени и високото си качество, което се постига чрез специалния подбор на доставчиците и партньорите ни. Периодично надграждаме знанията на консултантите ни, така че да са винаги адекватни на потребителските запитвания. Ако искате да ги изпитате, направете го напълно безплатно още сега.