CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за POCO X3 - Кейсове за Телефони

Телефоните POCO X3 NFC, POCO X3 Pro, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Какви аксесоари предлага etuo.bg за Xiaomi POCO X3?

Нашата цел е да предлагаме възможно най-голям избор спрямо аксесоари за телефони, така че без значение кой модел смартфон имате, вие с лекота да откриете това, от което се нуждаете. Сред продуктите ни ще откриете аксесоари като слушалки, зарядна, колонки, карти памет, адаптери и много други. В допълнение вие ще намерите и защитни аксесоари, които са специално изработени да паснат идеално на вашия модел телефон. Те включват нашите великолепни колекции от кейсове и екранни протектори. Сред кейсовете ни ще попаднете на разнообразие от видове, които основно се различават по дизайна им и материалите, от които са изработени. Ето няколко примера на нашите най-популярни видове калъфи – силиконови, дървени, кожени, гравирани, блестящи и тематични. Разгледайте нашия онлайн магазин и закупете аксесоара, който перфектно отговаря на предпочитанията ви.

Кой кейс ще осигури максимална защита на моя Xiaomi POCO X3?

На нашия сайт ще откриете няколко вида калъфи, които ще осигурят най-ефективна защита на вашия смартфон. Те са бронираните и кейсовете тип книга/тефтер. Бронираните калъфи са изработени по специален начин като са комбинирани твърди и гъвкави материали. Тази комбинация е причината те да се наричат бронирани и също така защо те осигуряват толкова добра защита. Бронираният кейс добавя малко повече обем към телефона, но точно този обем ще го предпази от всякакви наранявания и удари. Можете да разгледате и нашите флип кейсове, ако желаете не толкова обемист калъф за телефона ви. Този вид калъфи е популярен избор, защото те предлагат 2-в-1 функции. Калъфът тип книга ще покрие както гърба така и дисплея на вашия смартфон. По този начин вие не само ще осигурите нужната защита на бляскавия гръб на смартфона ви, но и ефективно ще защитите неговия дисплей.

В какво се състои процесът на проектиране на калъф?

Ние от etuo.bg предлагаме огромен избор от дизайни и щампи обаче ние искаме клиентите да нямат никакви ограничения, затова същевременно предлагаме опцията вие самите да създадете кейс по поръчка. Отключете въображението си и изразете своята креативност като проектирате оригинален калъф с помощта на etuo.bg. Първо, стартирайте онлайн апликацията като изберете опцията в горната лента на уебсайта. След това изберете модела на телефона ви и вида кейс, който желаете да създадете. Имате основен избор между силиконов кейс и калъф тип книга. В зависимост от модела на устройството можете да откриете и други видове кейсове. С избирането на вида на калъфа, вие ще бъде препратени към нова страница съдържаща виртуален панел представляващ вашия кейс. От тук всичко е до какви елементи бихте искали да добавите. Нашият екип се е постарал да ви предостави възможно най-много възможности. Можете да добавите картинка, снимка, стикери, текст и други. Важно е да запомните, че ако добавяте снимка или изображение, те да бъдат от високо качество, така че да изглеждат невероятно на кейса.

Xiaomi POCO X3 – спецификации на модела

POCO X3 се предлага с 240Hz ултрависока честота на опресняване на дисплея. В сравнение с телефоните с честота на опресняване от 120 Hz, честотата от 240 Hz на този телефон се увеличава със 100%, а скоростта на обратна връзка е толкова бърза, колкото 4,16 ms. Когато екранът не се използва, той поддържа 50Hz честота на опресняване и автоматично намалява честотата, за да намали консумацията на енергия. Когато прескачате между приложения, екранът адаптира своята честота на опресняване към съответното приложение, като значително намалява консумацията на енергия, без да нарушава гладкото изживяване. POCO X3 предлага вълнуващо игрово изживяване и непрекъснато забавление с голяма батерия от 5160mAh. Едно пълно зареждане може да поддържа 10 часове играене на игри, 17 часа гледане на видеоклипове и 153 часове слушане на музика. С 33W бързо зареждане можете да достигнете 62% зареждане за 30 минути и 100% зареждане за 65 минути.