+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за POCO X3 Pro

Кейсове за Xiaomi POCO X3 Pro


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Xiaomi POCO X3, Xiaomi POCO X3 NFC, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Wood Hard Case - дъбови - елен>

Калъф за телефон Wood Hard Case - дъбови - елен

42,90 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Corko Hard Case - тъмносин>

Калъф за телефон Corko Hard Case - тъмносин

40,90 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Corko Hard Case - черен>

Калъф за телефон Corko Hard Case - черен

40,90 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Graver Hard Case - сребро - вълк>

Калъф за телефон Graver Hard Case - сребро - вълк

42,90 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
POCO X3 Pro - калъф за телефон Nillkin Qin - кафяв

POCO X3 Pro - калъф за телефон Nillkin Qin - кафяв

24,90 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
POCO X3 Pro - калъф за телефон Ringke Fusion X - черно

POCO X3 Pro - калъф за телефон Ringke Fusion X - черно

25,90 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
POCO X3 Pro - калъф за телефон Nillkin Qin - черно

POCO X3 Pro - калъф за телефон Nillkin Qin - черно

24,90 лв.
/ В наличност

 

 
ПРЕМИУМ
 
POCO X3 Pro - калъф за телефон Spigen Rugged Armor - Black

POCO X3 Pro - калъф за телефон Spigen Rugged Armor - Black

30,90 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Corko Hard Case - дъска>

Калъф за телефон Corko Hard Case - дъска

40,90 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Corko Hard Case - дъбова кора>

Калъф за телефон Corko Hard Case - дъбова кора

40,90 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Corko Hard Case - морско зелен>

Калъф за телефон Corko Hard Case - морско зелен

40,90 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Corko Hard Case - ръждиво кафяв>

Калъф за телефон Corko Hard Case - ръждиво кафяв

40,90 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Graver Hard Case - злато>

Калъф за телефон Graver Hard Case - злато

38,90 лв.
/ В наличност

Как ефективно да защитя своя Xiaomi POCO X3 Pro?

Последното нещо, което искате да се случи след като сте закупили своя POCO X3 Pro, е той да бъде надраскан, наранен или увреден. Тези механични наранявания могат изключително лесно да се случат дори в ежедневието ви, докато сте вкъщи. Ние силно препоръчваме да разгледате селекцията ни от висококачествени кейсове. С огромния избор от калъфи, които ще откриете на нашия сайт, няма как да не откриете аксесоарът, който перфектно пасва на стила ви и на нуждите на телефона ви. Независимо от кой калъф изберете за своя смартфон, всеки един от тях е изработен от многокачествени материали и обещава да предпази смартфона ви от често срещаните наранявания. Като оборудвате своето мобилно устройство с калъф от нашата гама, вие също така намалявате шанса той да се нуждае от ремонт в бъдеще. Вземете правилното решение ефективно да защитите своя телефон и закупете своя кейс от etuo.bg.

Защо калъфите за телефони са важни?

През последните пет години нашите телефони се превърнаха в нещо повече от устройство за разговори или изпращане на текстови съобщения. Те са източник на постоянна информация и образование. Медия, за да се забавляваме и да избягаме. Както и склад за всички наши спомени, които искаме да направим да траят вечно. Ето защо защитата на телефона ви с издръжлив калъф за телефон е от жизненоважно значение, за да сте сигурни, че инвестицията ви ще трае. Факт е, че 50% от хората в световен мащаб чупят телефоните си. Независимо дали сте в града, на работа или у дома, телефонът ви няма наистина безопасно място, където да няма повреди. Животът на телефона е пълен с опасност. Ето защо е жизненоважно да отделите време за проучването на защитен калъф за телефон, който отговаря на личността ви и предлага защита срещу падане, за да сте сигурни, че няма да се присъедините към нарастващия процент.

Силиконов или пластмасов калъф да избера?

Пластмасовите калъфи за телефони са изработени от здрава, твърда пластмаса. Това не означава, че пластмасовите кейсове са непременно евтини или неудобни за държане, но са склонни да бъдат по-твърди и по-фини от силиконовите. Силиконовите калъфи са проектирани с оглед на абсорбиращите удара свойства на каучука. И пластмасата, и силиконът са изключително издръжливи материали. Ето защо ги виждате навсякъде в ежедневието. Както пластмасата, така и каучукът обаче са уязвими от известна степен на износване. Както каучуковите, така и пластмасовите кейсове се предлагат в огромна гама от цветове, шарки и форми. Въпреки това, с всичките му разновидности, много производители на калъфи са се превърнали в истински художници върху пластмасата. Ние от etuo.bg обичаме да комбинираме различни полимерни смеси, матови и гланцови покрития на корпуса и текстури, за да създадем интересни и уникални дизайни. Докато силиконът предлага някои от същите опции, неговата палитра просто не е толкова разнообразна, колкото пластмасовата.

Xiaomi POCO X3 Pro – технически параметри на телефона

POCO X3 Pro има нов и подобрен външен вид с отразяваща хрома лента в центъра и метална текстура отстрани. С подобрения материал, устойчив на пръстови отпечатъци, телефонът ви винаги ще изглежда добре като чисто нов. С 33W бързо зареждане и батерия от 5160mAh можете да играете с часове и POCO X3 Pro се зарежда бързо, като се уверите, че винаги сте готови за работа. Не позволявайте бавното зареждане да ви задържа! Процесорът Qualcomm Snapdragon 860 няма да ви подведе дори при играене на графично взискателни игри с високи настройки. Наслаждавайте се на високи скорости и без забавен онлайн геймплей с POCO X3 Pro. С подобрена памет UFS 3.1 технология, POCO X3 Pro предлага бързи скорости на четене и запис. Заредете игри и приложения без да се налага да чакате.