CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за POCO X4 GT - Кейсове за Телефони

Телефонът POCO X4 Pro 5G, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него-

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

С бързите темпове в развитието на мобилните технологии, паралелно с тях се обновяват и усъвършенстват други взаимосвързани сектори на производството. Като главни такива можем да окачествим аксесоарите за телефони и по-специално за предпазването им – калъфи и протектори. В нашия онлайн магазин etuo.bg можете да откриете възможности за защита на своя смартфон, като ние предлагаме разнообразие от марки и модели, дори за устройствата, анонсирани през текущата 2022 година. Сред тях е и телефон POCO X4 GT. Неговите притежатели могат да намерят перфектния калъф, отговарящ на вкусовите им предпочитания и то на атрактивни цени.

Характеристики на смартфон POCO X4 GT

Въпреки че беше представен много скоро, в края на юни месец тази година, телефон POCO X4 GT вече трупа популярност и се харесва сред аудиторията от потребители. Това се дължи на множеството положителни характеристики, които притежава, в комбинация с достъпната му цена, и го превръщат в оптимален избор за много хора:

  • - Той е много тънък и лек – 8.9 милиметра и тегло от 200 грама. Тези мерки изграждат неговия компактен и елегантен дизайн, в комбинация с корпуса, изграден от стъкло и пластмаса;
  • - Можете да избирате между три цвята – сребристо, черно и синьо;
  • - Сред основните предимства на телефон POCO X4 GT е неговата Li- Po батерия с 5080 mAh;
  • - Тройната задна камера се характеризира със 64 мегапиксела, а предната селфи камера – с 16 мегапиксела;
  • - Операционната система, която моделът POCO X4 GT от 2022 година притежава, е иновативна и доказана с нейното усъвършенстване – Android 12 MIUI 13. Тя осигурява скоростно съхранение на данни и качественото им управление. Оперативната памет се управлява по иновативен метод – апаратът отчита и анализира как приложенията използват паметта и я разпределят по функционален начин;
  • - Размерът на дисплея е 6.6 инча.

Особености на калъфите, подходящи за телефон POCO X4 GT

Въпреки че беше анонсиран в началото на лятото, притежателите на този телефон могат да открият при нас богато разнообразие от силиконови гръбчета, които се различават по дизайн и цветове. Всички калъфи са издръжливи и предлагат на своите бъдещи притежатели дълъг експлоатационен срок и отлична протекция на телефон POCO X4 GT. Дори да носите калъфа всеки ден в продължение на много време, той няма да се деформира, нито ще избледнее, защото нашите аксесоари са абразивоустойчиви и еластични. Тези предимства се дължат на материала, който използваме за произвеждането им – TPU. Благодарение на специфично обособените за телефон POCO X4 GT прорези, където се позиционират камерата, страничните копчета и сензорът за пръстов отпечатък, вие можете да използвате всички функции на устройството без да сваляте калъфа.

Видове калъфи, които предлагаме за телефон POCO X4 GT

Силиконовите калъфи, които предлагаме за вашия телефон POCO X4 GT, са тип гръбче, което обхваща задната част на корпуса и страничната рамка. Гръбчето пасва отлично и се фиксира плътно, като по този начин осигурява качествена защита. Благодарение на свойствата водоотблъскване и водоустойчивост, можете да използвате калъфите във всякакви условия, дори и дъждовни. Те осигуряват добър захват на ръката, така че да не ви се изплъзне смартфона от ръцете. Силиконовите гръбчета разграничаваме в четири категории, които се определят в зависимост от физическите им характеристики:

  • - Дизайнерски модели, които пресъздават образи, картини, абстракции, а спрямо символиката са разпределени в серии;
  • - Меки и гъвкави предложения, които притежават голяма еластичност и здравина. Те са предимно с изчистени дизайни;
  • - Меки и гъвкави, но с дизайнерски прочит – чрез цветни и колоритни щампи, се представят различни тематични картини, портрети, животни, празнични периоди. Феновете на флоралните мотиви могат да се насладят на обогатена селекция от калъфи, представящи цветя и елементи от тях;
  • - Матови – за почитателите на матираните повърхности, тази секция представя калъфи, подходящи за телефон POCO X4 GT, които нямат гладка, а матова повърхност.

В случай че не намерите перфектния вариант за вас и вашето устройство, можете да създадете персонален дизайн, направен по ваша поръчка. Това ви дава възможност да провокирате въображението си и да създадете за себе си или свой близък уникален подарък.

Защо да се доверите на etuo.bg

Сред най-основните причини, които могат да повлияят на вашия избор, е нашият дългогодишен опит в производството на аксесоари за мобилни устройства и таблети. Ние работим усилено, за да надграждаме постигнатото дотук и да се усъвършенстваме с всеки следващ произведен артикул. В случай че полученото от нас не ви харесва, вие лесно можете да го замените. Целим да задоволим потребностите ви и винаги търсим обратна връзка с вас – нашите клиенти, защото вие сте най-важни. За изработката на всички калъфи се използват първокласно качество материали, защото вярваме, че за всяко нещо, което искаме да оцелее дълго време, се изискват правилните грижи и вложения. TPU материалите са изцяло екологични, рециклируеми, не влизат в разрез с екосистемата, което за нас е важно условие.