+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за смартфони Pocophone M3

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Какви видове калъфи ще намерите за Pocophone M3?

Нашият онлайн магазин разполага с огромно разнообразие от калъфи за Pocophone. За Pocophone M3 предлагаме различни видове кейсове, които са изработени от разнообразие от материали включително пластмаса, дърво, кожа и силикон. Всеки един калъф ще осигури максимална защита на телефона при механични удари, така че неговият външен вид да остане непокътнат. Независимо от кой точно изберете, всеки един калъф ще осъществи своята принадлежност и ще Ви помогне да запазите оригиналния вид на телефона. Не чакайте за момента, в който нараните устройството си, че да осъзнаете, че Вашия Pocophone M3 се нуждае от калъф. Купете кейс още днес.

Кой вид кейс е най-надежден при удар?

Нуждаете се от надежден калъф, който ще осигури най-добра защита на телефона при тежки механични удари и наранявания? Препоръчваме Ви да разгледате селекцията ни от удароустойчиви калъфи, които се разделят в категории – бронирани и хибридни. И двата вида са изработени от висококачествени материали, които ги правят изключително издръжливи. Този вид кейсове ще поемат и най-тежките удари. В случаите, които случайно изпуснете смартфона на земята, хибридните и бронираните кейсове ще поемат шока от удара. Така не само външния вид на телефона няма да бъде наранен, но и неговите вътрешни компоненти ще останат непокътнати.

Pocophone M3 – спецификации на модела

Големият 6,53-инчов FHD+ Dot Drop дисплей на Pocophone M3 Ви предоставя широк изглед от край до край, така че удобно да гледате видеа и да разглеждате социалните медии. Екранът идва с 2340x1080 резолюция и 90,34% високо отношение екран към тяло. Няма значение дали гледате филми или слушате музика, Вие се нуждаете от батерия, което ще издържи на всичко. Със своята 6000mAh батерия, Pocophone M3 Ви позволява да го използвате с часове без да се притеснявате, че се нуждае от постоянно зареждане. Оборудван с 4GB RAM, 128GB ROM и 512GB разширяемо съхранение, няма как да останете безнадеждни, че не можете да съхраните всичките си спомени.