+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за Realme 5i

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Как да защитя своя Realme 5i?

В търсене сте на аксесоар, който да осигури нужната защита на Вашия смартфон, но не знаете от къде да започнете? Нашият онлайн магазин е зареден с огромен избор от продукти за смартфони и таблети и едни от най-популярните ни аксесоари са нашите великолепни калъфи. Те са изработени от многокачествени материали и независимо от кой точно изберете, всеки един от тях обещава максималната защита на Вашето устройство. Не чакайте нещо да се случи на смартфона Ви и да не можете да продължите да го използвате, а закупете калъф от нас още днес!

Защо да закупя калъф от etuo.bg?

Като закупите калъф от нашия уебсайт, Вие ще обещаете по-дълъг живот на смартфона си. Той ще бъде предпазен от най-различни механични наранявания и неговият външен вид ще остане непокътнат за възможно най-дълго време. Също така калъфите ни са изключително ефективни в предпазването на ценните вътрешни компоненти на устройството. Те постигат това като поемат шока от удара в случай, че изпуснете смартфона си на земята или друга твърда повърхност. По този начин устройството Ви ще запази своята оригинална стойност и вид и Вие в бъдеще имате възможността да го препродадете или пък замените за по-нов модел.

Realme 5i – спецификации на модела

Realme 5i идва с най-голямата ни батерия досега, огромен капацитет на батерията от 5000 mAh, който също поддържа обратно зареждане, така че да можете да зареждате всички останали устройства с него. Освен това, Realme 5i също така разполага с четириклетъчна система за сигурност, която Ви предоставя безпрецедентно безопасно изживяване при зареждане. Realme 5i предлага 6,5-инчов цял екран и нов дизайн с мини капка, за да осигури изживяване при гледане, което веднага Ви привлича. Realme 5i се предлага в два варианта от 32GB и 64GB ROM. Благодарение на своя слот за 3 карти (Dual SIM + MicroSD), 5i може да поддържа до 256GB допълнителна памет, като Ви дава повече място за всичко. Realme 5i поддържа мощна AI Quad камера, за да превърне ежедневните Ви снимки в епични моменти.