Калъфи за Realme 6 Pro - Кейсове за Телефони

Телефонът Realme 6, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него.

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да предпазя външния вид на смартфона си?

Сред продуктите на нашия сайт може да намерите огромна селекция от аксесоари за смартфони. Ние сме се запасили най-вече с разнообразни калъфи за Realme 6 Pro. Изберете един от калъфите ни и по тази начин ще защитите смартфона си в случай, че го изпуснете на земята или пък го пъхнете в джоба с разнообразни предмети, които могат да надраскат гърба. Ние разбираме, че може би искате да се радвате на оригиналния дизайн на устройството и затова Ви предлагаме прозрачни калъфи. Но защо да не добавите още стил на смартфона като изберете един от атрактивните дизайни.

Ползите от закупуването на калъф за Realme 6 Pro

Независимо от кой калъф изберете, всеки един от тях обещава да защити екстериора на смартфона и да запази оригиналната му стойност, така че ж бъдеще да можете да го продадете на по-добра цена или пък да го замените за по-нов модел. Също така в случаите, ако го изпуснете на земята, калъфът ефективно ще поеме шока от удара, така че да предпази най-уязвимите вътрешни компоненти. Ако сте наясно с модния си външен вид, където и да отидете, в този случай може да се възползвате от първокласния дизайн на калъфа за смартфон. Със сигурност ще получите повече от очакваното с най-модерните дизайни на нашия сайт. Важно е да се отбележи, че калъфът е не така ефективен при възможни наранявания на дисплея и затова препоръчваме да се закупи в комплект с калъфа екранен протектор.

Realme 6 Pro – спецификации на модела

Realme 6 Pro е първият смартфон в света, който стартира с процесор Snapdragon 720G. Този процесор е направен с помощта на усъвършенстван 8nm процес, което го прави по-мощен и ефективен. Той е способен да възпроизвежда 90 кадъра в секунда, 90Hz дисплеят има 50% по-висока честота на опресняване в сравнение с конвенционален 60Hz дисплей, което води до безпроблемно и плавно визуално изживяване. С голям дисплей от 16,6 см и превъзходно съотношение между екрана и тялото, Realme 6 Pro Ви носи изключително визуално изживяване. Dual Selfie осигурява зрително поле 2,5 пъти по-голямо от всякога, така че можете да направите перфектното групово селфи. Супер високата пикселова 64MP основна камера създава четири пъти по-голяма яснота на 4K телевизионна разделителна способност, което прави всяка снимка супер ясна. Realme 6 Pro е оборудван с току-що обновената 30W Flash Charge, което значително намалява времето за зареждане, и с 4300mAh батерия.